![]() | pjakubowski2 |
M | mlesniewska1 |
pjakubowski2 - Tak jest i specjalnie obie dodalem by zapamietac oba zwroty.
Jezeli moge od razu dodac to IMHO system powtorek powinien zaliczyć obie odpowiedzi za 1 podejsciem a przy drugim je rozroznic. Bo tak przy dwóch identycznych zdaniach nie jestem w stanie sie domyslić ktore w danej chwili test ma na mysli (losowo wybiera) przez co moja skutecznosc odpowiedzi za 1 razem spada. Co gorsza takich sytuacji jak tak opisana powyzej jest wiecej w powtórkach. - vor 8 Jahren |
|
mlesniewska1 - Bo system powtórek to nie jest "inteligentna" aplikacja mogąca porównywać różnego rodzaju możliwości. System ten w prosty sposób sprawdza tylko poprawność wpisanego CIĄGU ZNAKÓW. Zero-jedynkowo! I tak jeśli np. wiesz że udzielona przez ciebie odpowiedź jest na 100% prawidłowa to przecież ją sobie zaliczasz na 3 lub 4. A wpisując mogłeś choćby zrobić jakąś bardzo drobną, mało istotną literówkę i system nie zaliczył odpowiedzi.
-
vor 8 Jahren
|
+1 |
pjakubowski2 - Z początku też tak myślałem ale porobiłem screeny i okazało sie że nie zawsze tak jest. Fakt że czasem zwykły brak myślnika, wykrzyknika czy znaku zapytania wskazuje odpowiedź jako błędna. Owszem można kliknąć na 3 czy 4 ale pytanie jak będzie ona zakwalifikowana do systemu powtórek: jako prawidłowa czy jednak błędna?
Wiem, że system nie jest doskonały? ale po to są zbierane naszy uwagi by do tej doskonałości dążyć. Przecież za to płacimy, aren't we? ;) - vor 8 Jahren geändert: vor 8 Jahren |
|
mlesniewska1 - Jak by system był bardziej inteligentny (czytaj: bardziej kosztowny w oprogramowaniu i utrzymaniu) to pewnie opłata za kurs byłaby wówczas sporo wyższa. Niestety jak to zawsze bywa w życiu: "coś, za coś". :-)
Co do kwalifikowania odpowiedzi do systemu powtórek, to zależy to wyłącznie od "postawionej oceny", a nie od wpisania prawidłowego tekstu. Ja np. w ogóle niczego nie wpisuję, bo z pisownią radzę sobie dobrze. pozdrawiam - vor 8 Jahren geändert: vor 8 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.