![]() | iwaszak |
![]() | dania57 |
iwaszak - Ja też działam na Mozilli, na Explorer nie działał mi wogóle dżwięk nie słyszałam lektora. Zatem jeśli Tobie działa filtrowanie to o co chodzi u mnie? A jak to działa u Ciebie - wybierasz np. tylko gramatykę i w tym momencie koryguje Ci ilość powtórek do wykonania i wyswietlają się tylko te gramatyczne? Czy może coś trzeba jeszcze gdzieś zaznaczyć już sama nie wiem.
-
vor 14 Jahren
|
|
dania57 - gdy wybiorę np gramatykę to może kilka będzie jeszcze słówek ale następne są juz tylko z tej kategorii co wybrałam
-
vor 14 Jahren
|
|
iwaszak - A powiedz mi co to jest to czerwone kółeczko obok minusa? Ja widzę je przy Twoich wypowiedziach, Ty pewnie przy moich. To jakaś nowość <myśli> Pozdrawiam
-
vor 14 Jahren
|
|
iwaszak - Ok nie będę sprawdzać bo jeszcze zadziała hehehe, a tego byśmy nie chciały. Co do filtrowania - to chyba i u mnie tak działa jak pisałaś - po wybraniu gramatyki na początku miałam kilka słówek i potem chyba raz wcięło się jakieś zdanie i juz od kilkudziesięciu powtórek sama gramatyka jest. Dzięki zatem. Hej
-
vor 14 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.