C | chicomalo |
S | Ste |
mosiek87 - jestem za i przydałby się bilet w jedną stronę do Hiszpanii w nagrodę za ukończenie całego kursu :D
- vor 8 Jahren |
+4 |
Ste - Piękny język :) Nawet mam książki do nauki dla początkujących, trochę zaczęłam a później rzuciłam w kąt :( na etutorze łatwiej by było, bo nauka z książkami jest strasznie nużąca no i trzeba się dobrze ze wszystkim zorganizować a to trudne dla mnie ;p
-
vor 8 Jahren
geändert: vor 8 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | futbolowa |
K | kolbek111 |
barbarakurek - I ja rowniez dolaczam sie do prosby. Zawsze marzylam o tym , ze moja nauka tego jezyka bedzie odbywac sie na tej platformie. I nadal wierze , ze tak bedzie.
-
vor 8 Jahren
|
+2 |
![]() | aleksandra.rosiek |
M | mgent |
![]() | KateWBriget |
![]() | piotr.grela |
![]() | xenon2b |
H | HULK50 |
piotr.grela - Hulk50 sporo słówek z Supermemo, przeniosłem do bazy własnych słówek w Etutor. Właściwie teraz prawie wszystkie słówka z Supermemo są badź w Etutorze bądź w Diki. Supermemo był kiedyś rewolucyjnym programem w nauce angielskiego ale jego rozwoj sie zatrzymał. Moim zdaniem angielski Supermemo jest nastawiony pod polonię amerykańską, lub osoby zamierzające emigrować do USA bo dużo zwrotów jest z American English.
- vor 8 Jahren |
|
![]() | abmmichal |
![]() | Pipstaker7 |
Kokoryczka - Gorąco popieram, teraz korzystam z nauki angielskiego i jestem zachwycona możliwościami eTutor. Chętnie pouczyłabym się tutaj też innych języków. Rzeczywiście na początek starczyłyby mi poziomy A1 i A2 - do powyższych propozycji dodałabym jeszcze włoski, szwedzki i litewski.
-
vor 8 Jahren
|
+1 |
ntc99 - Popieram z całego serca. Sami się zdziwicie zainteresowaniem wszystkimimtymi nowymi kursami. Oczywiście nadal rozwijajcie to co robicie dotąd - tym stworzyliście swoją reputację i wizerunek. Ale ta nowa reszta nie jest bez znaczenia - sami zobaczycie!
-
vor 8 Jahren
|
|
dstawarz - Dobry pomysł na kilka nowych języków na etutor ale tylko na poziomie komunikatywnym. Podstawowe zwroty wyuczone tą metodą na pewno utkwiły by w pamięci.
-
vor 8 Jahren
|
|
S | SebastianC |
![]() | piotr.grela |
Pipstaker7 - Daj spokój z tym arabskim. Na pewno nigdy Nie będę żył w kraju gdzie będą [usunięte przez administratora], a tym bardziej robił z nimi interesów.
-
vor 8 Jahren
|
0 |
piotr.grela - Tak jak upadło Imperium Rzymskie tak i upadnie Europa i może prawie cala Europa będzie mówiła w tym języku, czy tego chcemy czy nie.
Po prostu kultury o niższym rozwoju kulturalnym są bardziej wojownicze i mają większą rozrodczość. Ja jeszcze w szkole podstawowej i liceum miałem tylko język rosyjski. Pytałem się swojego ojca, po co muszę się tego języka uczyć. Mój ojciec odpowiadał: "Język "przyjaciół" trzeba znać. Ale też dzięki znajomości języka rosyjskiego zarobiłem parę złotych. Mieszkam we wschodnim Londynie i wszyscy moi sąsiedzi mówią po arabsku. Paradoksalnie czuje się bezpieczny mieszkając pomiędzy nimi. Ale chciałbym wiedzieć co oni mówią za moimi plecami :-) - vor 8 Jahren geändert: vor 8 Jahren |
0 |
abmmichal - Piotrze, bardzo dobry komentarz o używaniu języków.
Już to pisałem, że brak mi wersji hiszpańskiej eTutor. Bardzo słuszne uwagi o arabskim języku. Miałem tylko kontakt z arabskim w czasie ŚDM Kraków. - vor 8 Jahren geändert: vor 8 Jahren |
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.