? | Gość |
K | koniczynka1705 |
mlesniewska1 - bo te wszystkie 3 czasowniki mają po 2 równoważne formy Past Tense i Past Participle i pewnie aplikacja wymaga albo tylko jednej, albo obu, albo drugiej w nawiasie, albo po przecinku itp.
-
vor 8 Jahren
|
|
Gość - Wymaga 2 form i 1. w nawiasie i ja sie do tego stosuje ale mimo to blad wystepuje . Czy ja musze wypisywac te czasowniki w ramce? Lub moze chodzi o spacje miedzy tymi formami?
-
vor 8 Jahren
|
|
Gość - Dziekuje Ci Koniczynko za podpowiedz (zdjecie) bo wczoraj w obsludze klienta polecili mi zrobic zrzut z ekranu - fantasci i profesjonalisci!!!
-
vor 8 Jahren
|
|
Gość - Okazuje sie ze aplikacja nie wymaga podawania tych form ktore sa w nawiasie - wystarcza formy podstawowe.
-
vor 8 Jahren
|
|
mlesniewska1 - Czyli jest dokładnie tak jak napisałam - jedna możliwość z kilku równoważnych. Tylko skąd użytkownik ma to wiedzieć? :-(
Choć akurat ja w powtórkach kompletnie nigdy nic nie wpisuję z klawiatury, a jedynie "w swojej głowie" i w zależności od prawidłowości zaliczam odpowiedź wg swojego uznania. Tak jest po prostu znacznie szybciej. - vor 8 Jahren |
|
Gość - Trzeba przyznac ze rada jest doskonala i zamierzam ja stosowac.
-
vor 8 Jahren
|
|
mlesniewska1 - A jeśli już koniecznie chcę się sprawdzić w dokładnej pisowni wyrazu, to klikam wielokrotnie "Podpowiedz literę" odsłaniając kolejne litery w powtarzanym elemencie. To też szybciej niż wstukiwać poszczególne znaki na klawiaturze, a generalnie równoważne i czasem naprowadzi na "właściwy trop". :-)
-
vor 8 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.