S | SmallM |
S | SabTab |
SmallM - Właśnie doczytałam, że zrobili modyfikację poziomu A1 i, niestety, trzeba dorobić sobie lekcje, które dopisali, czyli znów Hi i to be. Masakra. Albo zapamiętać sobie gdzie się skończyło i robić dalej. Tyle, że chciałam mieć tak ładnie wszystko porobione i teraz lipa :(.
-
vor 8 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
S | SmallM |
P | piechotek |
S | SmallM |
leon_zawodowiec - Trochę mnie przeraziłaś tym ponownym uzupełnieniem i zniknięciem ptaszka. W takim razie ja swojego screena również zrobiłem. Po to są materiały żeby do nich wracać jeśli chcemy sobie coś przypomnieć bez ryzyka anulowania naszych wszystkich osiągnięć!
Potwierdzam, że poprzednie lekcje, które były wykonane na 100% i eTutor uznał, że ich nie wyzeruje to po wejściu w nie niestety, ale wszystkie przerobione ćwiczenia się kasują ;/ ! - vor 8 Jahren geändert: vor 8 Jahren |
|
Barbara.m - U mnie w ten sposób z niemam 100% przerobionego materiału zmieniło sie na 34%...
-
vor 8 Jahren
|
|
![]() | aleksandra.rosiek |
Czym i w jaki sposób różni się algorytm stosowany w eTutor od tego w Anki?
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.