K | KBPL |
![]() | dawidturek |
KBPL - Nie chodziło mi oczywiście o to czy te najpopularniejsze hasła są tylko i wyłącznie na najniższych poziomach (a więc nie ma ich na wyższych) ale czy pojawiają się one (po raz pierwszy) na tych najniższych poziomach A1 czy A2? Inaczej mówiąc: czy możliwa jest taka sytuacja że słowo z listy 1000 (*****) pojawia się po raz pierwszy dopiero na liście poziomu B1 czy wyższym, i nie ma go na żadnej liście poziomu A1 czy A2?!
-
vor 8 Jahren
geändert: vor 8 Jahren
|
-1 |
KBPL - Pytanie odnośnie listy 1000 najpopularniejszych słówek (1000 most common English words) z 56 rożnych kategorii. Po dodaniu tych wszystkich słówek wychodzi że jest ich znacznie więcej niż 1000, a dokładnie 1130. Czy dlatego, że te "1000" nie należy rozumieć dosłownie, czy też może dlatego, że niektóre słowa są na więcej niż 1 liście (ja bynajmniej nie zauważyłem takiej sytuacji)?!
-
vor 8 Jahren
geändert: vor 8 Jahren
|
|
![]() |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Pytanie techniczne odnośnie słownictwa
czy mogę gdzieś znaleźć listę słówek diki posegregowanych gwiazdkami?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.