![]() | prwimmer |
![]() | prwimmer |
piotr.grela - Zanim znalazlem Etutora, tez korzystalem z Supermemo a na poczatku mojej fascynacji Angielskim bylo takie wydawnictwo Easy English. Supermemo bylo niesamowitym programem przed Etutorem. Bledem Supermemo bylo, ze przestali sie rozwijac. Maja za mala baze slow i zwrotow i nie mozna dodawac notatek do powtarzanych elementow. W dalszym ciagu korzystam z Supermemo ale w bardzo ograniczony i w swoisty sposob. Supermemo ma wspanialy kurs poswiecony wymowie angielskiej i amerykanskiej.
-
vor 8 Jahren
geändert: vor 8 Jahren
|
+1 |
prwimmer - Piotr Woźniak dalej pracuje nad Supermemo, ale jako osobna firma. Doszedł do numeru SM17, rozwija od lat incremental reading.
- vor 8 Jahren |
|
piotr.grela - Wimmer- cos mi to nazwisko mowi... Osoba o tym nazwisku, Pawel Wimmer tez byla tworca Super Memo. Incremental reading ciekawe podejscie do czytania szczegolnie ksiazek naukowych.
-
vor 8 Jahren
|
|
prwimmer - Ja byłem propagatorem tej metody w prasie komputerowej. Najwcześniejszy. mój tekst o SM jest z 1991 roku, w miesięczniku Enter. Do dzisiaj zachowuję sympatię dla tego programu.
-
vor 8 Jahren
geändert: vor 8 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Powtórki poza harmonogramem, jak w SuperMemo
Skuteczne zarządzanie słówkami niedawno dodanymi do powtórek i ich powtarzanie
Da się zmiejszyć ilość powtorek na dzień?
Lekcje specjalne dostępne w każdej chwili
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Tutaj to użytkownik może tworzyć listy słówek zawierające wybrane przez siebie elementy i ma do dyspozycji możliwość powtarzania ich tak często, jak chce. W przypadku dodania odpowiednio dużej ilości elementów można w ten sposób powtarzać ogromnej ilości słownictwa
Więcej informacji na temat wspomnianego modułu można znaleźć tutaj: https://www.etutor.pl/help/special-repetitions - vor 8 Jahren
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.