![]() | danutka176 |
J | Jamz |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | danutka176 |
![]() | Diversis |
danutka176 - Mogę tylko powiedzieć, ze u mnie z krzyzówkami jest cały czas wszystko ok.
Pozdrawiam - vor 7 Jahren geändert: vor 7 Jahren |
|
danutka176 - Niestety i u mnie przestało działać po 3 godzinach od czasu, gdy napisałam, że wszystko ok i 'objawy' są takie same.
-
vor 7 Jahren
|
|
danutka176 - Wcześniej robiłam krzyżówki używając tablet. Sprawdziłam przed chwilą na tablecie krzyżówki działają w dalszym ciągu.
Nie działają na komputerze. - vor 7 Jahren |
|
![]() | danutka176 |
danutka176 - Wcześniej robiłam krzyżówki używając tablet. Sprawdziłam przed chwilą na tablecie krzyżówki
działają w dalszym ciągu. Nie działają na komputerze. - vor 7 Jahren |
|
pkomarek1 - Potwierdzam. U mnie też na tablecie i smartfonie działa, na komputerze nie działa - nie można wpisać liter z klawiatury, a innej możliwości nie ma...
Chyba ktoś przedobrzył z dostosowywaniem strony do mobilnych urządzeń... ;) - vor 7 Jahren |
|
ewaho - Na tablecie też już nie działa, przynajmniej u mnie, tylko przycisk 'podpowiedź" wpisuje hasła ale przecież nie o to chodzi
-
vor 7 Jahren
|
|
![]() | piotrek0515 eTutor Mitarbeiter |
Czy zmieniły się ustawienia w ćwiczeniu krzyżówki?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.