![]() | karol.k eTutor Mitarbeiter |
![]() | Tattoo94 |
![]() |
+1 |
Tattoo94 - Dziękuję za odpowiedź :)
Tak myślałam, że taka była tego główna przyczyna. Jednak myślę, że w końcu jesteśmy tu po to aby 'go the extra mile' i jak najwięcej wycisnąć z nauki, więc im więcej praktyki tym lepiej. Oczywiście jest to moje personalne odczucie :) - vor 7 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
B | Barbara.m |
pkomarek1 - Zbliża się majówka, to może lekcja specjalna na ten temat + grillowanie? ;)
- vor 7 Jahren |
|
pkomarek1 - Majówka już za nami, więc tym razem się nie udało. Ale grillowanie to temat na całe lato... :)
Poza tym, niebawem odbędzie się premiera nowego filmu z Gwiezdnych wojen (https://www.imdb.com/title/tt3778644/ ), a więc może lekcja ze świata GW (plus ewentualnie StrarTreck), gdyż już mieliśmy lekcję o superbohaterach. A ja, ponieważ jestem fanem serialu Doctor Who, chętnie bym zobaczył specjalną lekcję na ten temat... Allons-y! - vor 7 Jahren geändert: vor 7 Jahren |
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
MIMO iż nie lubię tego tematu tolekcję popieram. Bardzo dobra lekcja do rozbudowana słownictwa. Z codzienności o której mało wiem.
Jedna konwersacji / tekst jest słabiej nagrany. Świetnie są nagrane komiksowe konwersacje. Wcale nie jest łatwo wymyślić i dobrze nagrać takie teksty. - vor 7 Jahren geändert: vor 7 Jahren