T | trifoglio |
B | bieliklech |
R | rabbuni |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
M | mswiderski1 |
![]() | ania2112851 |
![]() | ZuziaPilarska |
![]() | amatuszewska4 |
W | wnogaj |
89 zł zamiast 348 zł za roczny kurs języka angielskiego
Z jakiego powodu mam zablokowany business english?
Mam pytanie do moderatora. Czy 'Is this seat free?' w lekcji 25 (B1) jest sformułowane poprawnie?
🟠 [Wątek eTutora] [EN] Tydzień tematyczny: ⚖️ Prawo. All rise!
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. - vor 13 Jahren
Jestem studentką I roku, na etutorze znalazłam się przez przypadek- w momencie pojawienia się groupona;) Uczę się angielskiego bo chcę komunikować się z innymi ludźmi na świecie. Po zakończeniu nauki w liceum wzięłam angielski w swoje ręce i przesiaduje tu już troszkę- uwielbiam połączenie nauki z multimedią.
Beata ;) - vor 13 Jahren
Mam na imię Agnieszka hahha jak widać. Skorzystałam również z groupon-a.
A dlaczego angielski? hmmm załamałam sie na wakacjach, niby z angielskim mam styczność od podstawówki, pózniej szkoła średnia studia i koniec, a niewiele wiem, stwierdziłam tak jak na wakacjach miałam problem z dogadaniem się z ludźmi w tym języku i postanowiłam podreperować swój angielski. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Aga. - vor 13 Jahren
Mam na imię Sławek. Swoją przygodę z e-tutorem rozpocząłem w we wrześniu 2014, z takim zamiarem nauki żeby swobodnie czytać, rozumieć i mówić w języku angielskim, ale zastanawiam się czy uda się to osiągnąć. A jak tobie idzie, twoja przygoda z angielskim. Jakie są twoje doświadczenia i odczucia. - vor 9 Jahren
Dlaczego chciałem e-tutor? Bo jest tu najwięcej możliwości (chyba) ale się uczę.
Od kiedy jestem w e-tutor? Jestem w e-tutor od grudnia 2015 czyli nie dawno. - vor 9 Jahren
SERDECZNIE POZDRAWIAM - vor 7 Jahren