Kasia_el eTutor Mitarbeiter |
![]() | Januszm84 |
![]() |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | hotaru85 |
![]() |
|
hotaru85 - 10 miesięcy później nadal nie działa ;) dodam że na iPhone jest ok, wersja systemu zawsze aktualna (obecnie iOS 12.4)
-
vor 6 Jahren
|
|
![]() | piotr.grela |
kktm - dokladnie.
szczególnie podczas urlopu/delegacji za granica, gdzie internet jest jedynie w hotelu. Zmiana kolorków to funkcjonalność hipsterska nic nie wnosząca do sprawy. - vor 7 Jahren |
+2 |
piotr.grela - Ja to lubie robic to (chodzi mi o powtorki na Etutorze i o lekcje) w pociagu, metrze - gdzie nie zawsze jest zasieg internetu.
- vor 7 Jahren geändert: vor 7 Jahren |
|
Gość - Witam,
była pod tym linkiem. Nie jestem pewny jak jest obecnie. Nie jest ona aktualizowana, ale działała w trybie off-line in online. Można spróbować, może się uda. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.etutor.mobile Pozdrawiam - vor 7 Jahren geändert: vor 7 Jahren |
+1 |
![]() | piotr.grela |
pkomarek1 - A mi sie w ogóle nie podoba nowy wygląd. Zamiast się zająć funkcjonalnością, znowu się trwoni siły na kosmetykę...
-
vor 6 Jahren
geändert: vor 6 Jahren
|
+14 |
elderflower - Mnie również się nie podoba, gdybym mogła wrócić do poprzedniego to bym to zrobiła. Ta białość jest męcząca.
-
vor 6 Jahren
|
+12 |
Jamz - A po mojemu ten pomarańczowy kolor na górze zbyt odwracał uwagę od treści i przyciągał wzrok. Teraz jest jednolicie, może jeszcze bym zmienił logo by nie było tego pomarańczowego koloru bo zbyt rzuca się w oczy.
-
vor 6 Jahren
|
+2 |
![]() |
+4 |
J | Jamz |
![]() | vaka |
![]() | piotr.grela |
Shay - Popieram, liczę, że pojawi się hiszpański. Do tego przydałby się tryb nocny.. wieczorem z powodu nadmiaru białego oczy bolą.
-
vor 6 Jahren
|
+2 |
![]() |
+3 |
![]() | piotr.grela |
tlstar - Nie przesadzajmy :-) Zmiana kolorystyki na (nieco) jaśniejszą dotyczy zaledwie ok 7% powierzchni ekranu aplikacji.
-
vor 6 Jahren
|
+7 |
Jamz - Panie Piotrze proszę nie snuć już takich bezsensownych teorii (i poprawianiem postów) tylko proponuje zająć się zaległymi słowami i zwrotami.
-
vor 6 Jahren
|
+8 |
parseq - Część pomysłów Piotra jest dla mnie bardzo sensowna:
* poziomy C1, C2 nie miały jeszcze odświeżenia (jak pozostałe) * kompendium gramatyczne - przekrojowe ćwiczenia powtórkowe w ilości utrudniającej wyuczenie się na pamięć, z wyborem zakresu testowanych poziomów ( A1-A2-...C2) - vor 6 Jahren |
+1 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.