geändert: vor 6 JahrenLetzte Aktivität: vor 6 Jahren
Jestem bardzo niezadowolona, ze znikly mi postepy z przerobionych lekcji na poziomie B1, B2 otaz Dirty English. Wszystkie te kursy mialam przerobione prawie na 100%. Bardzo mnie to demotywuje do dalszej nauki. Kto skasowal niech odrabia od nowa 😁
Jestem bardzo niezadowolona, ze znikly mi postepy z przerobionych lekcji na poziomie B1, B2 otaz Dirty English. Wszystkie te kursy mialam przerobione prawie na 100%. Bardzo mnie to demotywuje do dalszej nauki. Kto skasowal niech odrabia od nowa 😁
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Antworten: 1
+2
Problem z wyzerowanym postępami w kursie Dirty English jest związany z niewielką usterką po stronie naszej platformy, nad rozwiązaniem której pracujemy w tej chwili i mamy nadzieję wdrożyć odpowiednią poprawką najszybciej jak to możliwe.
Jeśli chodzi o B1 i B2, to spadek postępów jest najprawdopodobniej związany z ponownym przerabianiem wskazanego materiału po jego aktualizacji. Wprowadziliśmy wtedy na prośbę użytkowników tzw. system zamrażania postępów. System działa następująco:
Na początku widzimy całą listę odświeżonych tematów na poziomie B1. Tematy, które już wcześniej przerobiliśmy, są zaliczone np. na 100% i mają dwa ptaszki świadczące o zaliczeniu lekcji.
Po wejściu w temat widzimy spis lekcji. Jeśli rozwiniemy jedną z nich, przeliczą się postępy, lecz TYLKO dla danej lekcji (i przeliczenie to nie ma jeszcze wpływu na pasek postępu całego tematu). W ten sposób system podpowie nam, ile elementów lekcji musielibyśmy przerobić, by znów uzyskać 100%.
Użytkownik może w tym momencie zdecydować, czy chce przerobić daną lekcję (gdyż przerobienie jakiegokolwiek elementu lekcji w całości resetuje postępy dla całego tematu), czy też nie. Jeśli stwierdzi, że nie chce przerabiać żadnej z lekcji ponownie i cofnie się z powrotem do spisu tematów, tematy te będą nadal zaliczone na poziomie sprzed aktualizacji B1.
597 Antworten, die letzte vor einer MonatAntowort von eTutor
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.