E | eselu25 |
![]() | darkobo |
eselu25 - tak ale wlasnie tam jest test który wyswietla mi się jako "powitalny" swoją (swoją drogą nie mogę go rozwiązac ponownie) . "Poziom określony na podstawie testu kwalifikacyjnego: B1 – zobacz wyniki " Ten rozwiązywałem normalnie i mam zdiagnozowany poziom. Natomiast kiedyś wyswietlił mi się inny test jednak zaznaczyłem tylka jedną odpowiedz i go zamknalem przypadkowo.
w moich egzaminach mam takie komunikaty: Test powitalny 2018-07-16 22:29 75% Test poziomujący 2018-07-16 22:13 1% - vor 6 Jahren |
|
darkobo - A to ja w Historii egzaminów i testów w ogóle nie ma czegoś takiego jak Test poziomujący, tylko Testy okresowe z wykonanych lekcji i Krótki test powitalny.
-
vor 6 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | aleksandra.rosiek |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.