![]() | parseq |
T | tlstar |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | kktm |
![]() | piotr.grela |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
"Ludzie! Nie dzielmy włosa na czworo!
Jak coś jest podejrzanego, to "zgłaszamy sugestię", bo eksperci od rozstrzygania są po stronie eTutor. My możemy tylko sugerować, tzn. nie wiemy, czy błąd jest czy nie." - vor 6 Jahren
Pani Agnieszka Kudłata, nauczyciel eTutor napisała mi m.in.:
"Należy wziąć pod uwagę fakt, że dialog znajduje się na poziomie B1 - kursanci powinni być już nastawieni na słuchanie tekstów w naturalnym tempie i rytmie. (...) "look" nie jest na tyle zniekształcone, aby słowa nie było słychać. Zachęcam do ponownego przesłuchania dialogu."
A dialog przesłuchałem przynajmniej 15x, zmieniając sprzęt z tabletu na PC i zakładając dobre słuchawki. Zostaje mi jeszcze poszukanie tabletek na słuch, bo jak napisali poniżej tlstar, Ste, gosia369 - oni słyszą albo "k" albo i więcej z brakującego mi "look". - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren