M | magdalena.zaboklicka |
![]() | piotr.grela |
magdalena.zaboklicka - Tak. Zdecydowanie dodaję dużo materiału do powtórek..może faktycznie za dużo... :)
-
vor 6 Jahren
|
|
parseq - @piotr.grela: to nie takie proste, bo rozkładanie elementów w kalendarzu powtórkowym jest wynikiem działania całkiem wyszukanego algorytmu! (Jest on według mnie dużym atutem systemu eTutor i niech tak pozostanie.) Jeśli mam czas na większą iilość powtórek, to wchodzę na "Trudne elementy w powtórkach" ( https://www.etutor.pl/words/elements-in-repetitions/hard-elements ). Czy tak nie robisz?
-
vor 6 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
D | Dekadencjaaa |
magdalena.zaboklicka - Niekoniecznie. Kiedy robię nowy temat, a następnego dnia chcę go powtórzyć w zakładce "powtórki", to najpierw trzeba zrobić zaległe powtórki, żeby przejść do tych nowych.
-
vor 6 Jahren
|
+2 |
parseq - @Dekadencjaaa: odkładanie powtórek raczej pogorszy sytuację, bo:
* dzisiejsze powtórki zostaną przeniesione/dodane do następnego dnia, * niepełne odrabianie powtórek psuje proces zapamiętywania i przez większą ilość ocen na 1=źle ilość elementów w najbliższych dniach dodatkowo wzrośnie (błędne koło!!) - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren |
+3 |
![]() | parseq |
tlstar - Też tak robiłem, jak mi nawarstwiało się powtórek, których nie nadążałem przerabiać: po prostu odpuściłem na 2-3 dni przerabianie nowego materiału. To działa :-)
-
vor 6 Jahren
|
+3 |
![]() | parseq |
Osobne powtórki dla Business English
Czy w serwisie istnieje możliwość wydrukowania całej listy słówek, które dodałam do powtórek?
Test zawierający wszystkie wybrane słowa zwroty
Wyeksportowanie listy słówek w powtórkach
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.