B | Bogusia1231 |
![]() | jerzy_pozoga |
Bogusia1231 - Dziękuję, dwa pierwsze znałam, natomiast chodzi mi o to, co jest napisane w poście poniżej.
Z drugiej strony z tymi linkami, jest taki problem, że są stare i wiele osób już się wykruszyło. - vor 6 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Tattoo94 |
Bogusia1231 - Rzeczywiście o to mi chodzi.
Lubię element rywalizacji, ale tutaj nie mam szans. Gdyby była podana pozycja , np. miejsce 5000, to awans na 4900 też by mnie cieszył i motywował (tu ukłon w stronę administratora). Pozdrawiam - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren |
+2 |
jerzy_pozoga - Hi Bogusia- Ja, już "stary" , wieloletni na Et. Podoba mi się tutaj. A tobie życzę "Dużo pracy i wiele kołaczy!" wśród bliskich tobie zaangażowanych , nowych przyjaciół na naszym Et-i.
-
vor 6 Jahren
|
0 |
A | aga_p22 |
sivudelek - Witam. ja też powtarzam poziom b1\2. jak mam panią dodać do grupy znajomych? czy pani by chciała być moją pierwszą znajomą na eT? mogłybyśmy też pisać maile do siebie po angielsku. z szacunkiem :Dorota
-
vor 6 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.