R | radmar2 |
![]() | Bilberry |
Wampirka - A to nie masz najgorzej... Podejrzewam, że jest tu też parę osób uczących się z Ameryki...
Oni to nawet nie mogą rano wstać by zrobić aktualne powtórki, tylko muszą czekać do południa... - vor 13 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | absolwentka |
![]() | kames |
absolwentka - Hihi;p;)
Mimo wszystko życzę szybkiego opanowania materiału;) Mi na razie gładko idzie (ok. 7 lat temu zakończyłam naukę na poziomie B2), ale od B1 się zacznie. W ogóle wysokie tutaj jest poziom, ale to dobrze;) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
quantum137 - o widzę, że już sylwkowy nastrój to się dołączę...
Marzyc każdy może... jeden lepiej a drugi gorzej ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi lalala hehehe ;) http://www.youtube.com/watch?v=O88-iN1Wnyg - vor 13 Jahren |
|
Powtórki - ile maksyamlnie powtórek można miec w danym dniu?
Co się stało z powtórkami? - proszę o szybką odpowiedź.
Robię poprawnie 1 powtórkę, a planowana na dziś liczba powtórek zmniejsza mi się o dwie, co jest?
Słowa, które już potrafię co pewien czas powracają z powrotem na listę powtórek
CZEŚĆ. Czy istnieje możliwość zwiększenia liczby powtórek.
Jak wstrzymać powtórki, czyli jak pójść na urlop?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Np. Zrobiłem wszystkie zaplanowane na dziś powtórki, mam czas, chęci mógłbym zrobić część z jutrzejszych, których mam 150 sztuk, ale nie... jest np. 20-sta, a ja jak chcę część jutrzejszych powtórek wykonać dzisiaj, to muszę do północy poczekać. - vor 13 Jahren
Z takich powtórek na zapas pewnie sporo osób by skorzystało, ale nie samymi powtórkami człowiek żyje... Jak Cię rozpiera energia, to może to znak, by dodać coś nowego... - vor 13 Jahren
Pomysł mnie osobiście się podoba Marcin:) i na pewno nie jeden raz bym z tego skorzystała.
Pozdrawiam. - vor 13 Jahren