![]() | lamia_wroc |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | hzrodlowska |
Jokasta - To tylko taki rzarcik :) jak to słowo Ci się podoba? ;)
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+1 |
efogt - A ja wiem że to żarcik:) Ja też tak żarcikiem raczej:) Bardzo mi się podoba, uwielbiam je:)
-
vor 13 Jahren
|
0 |
Jokasta - no to morze żócisz jeszcze jakiś dofcip? :)
dobrze się pośmiać trochę - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
efogt - :) Dobre ,dobre:) Ale ja w dowcipach to jestem cienka , jak bobkowy listek:) Mogę Ci jakiś dobry przepis na ciasto za to podać:)
-
vor 13 Jahren
|
|
Jokasta - Wolałabym, żebyś upiekła i mi przysłała. Zjadłabym do herbatki :) ja to w pieczeniu kiepska jestem
ps.bobkowy listek? - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
efogt - Bobkowy, "babka lancetowata":) No wiesz:) To po co mam Ci przysyłać, to przyjdź do mnie na tą herbatkę, a ja Cię poczęstuję:)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
efogt - :)No fajnie, ja zarobię ciasto. Drożdżowe z rabarbarem:)
Idę oglądać "ugotowanych" zaraz to :) Fajnie se my pogodały:) Tylko smaku Ci narobiłam:)....na to ciasto:) - vor 13 Jahren |
+1 |
Jokasta - lubię ''Ugotowanych'', ale muszę najpierw zrobić powtórki :(((( o ja biedna
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
efogt - To Ci serdecznie współczuję, ja mam 100 bo resztę zrobiłam wczoraj w nocy:) A tą setkę to sobie dzisiaj w nocy zrobię:) Pozdrawiam serdecznie:)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
efogt - Zapisz sobie:) Ja mam wszystkie programy przylepione na lodówce, razem z godzinami:)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() | quantum137 |
![]() | rupcio |
He ignored her flirting - dlaczego końcówka "ing"?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.