M | Marcin_1988 |
![]() | piotrek0515 eTutor Mitarbeiter |
dhuode - A jak to wygląda w przypadku kursów, które można kupić za zebrane monety (Say it!/Dirty English)?
-
vor 6 Jahren
|
-1 |
tlstar - Nie ma znaczenia: powtórki ze wszystkich rodzajów kursu "wpadają do jednego worka".
-
vor 6 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
M | Marcin_1988 |
Barbara.m - Może chodzi o to, że zostaną zachowane (i będzie dostęp do słówek dodanych do powtórek) na wypadek gdyby w przyszłości znowu chciało się wykupić dostęp? Choć dziwnie jest to zredagowane...
-
vor 6 Jahren
|
+1 |
![]() | parseq |
dhuode - I to by było dla mnie idealne. Korzystam z dowolnego kursu, ten kurs przerabiam, ale żadne powtórki mi nie przepadają, wszystko idzie dalej według algorytmów. Chciałabym tylko, żeby któryś z pracowników eTutora to potwierdził, bo te odpowiedzi nie zawsze są jednoznaczne.
-
vor 6 Jahren
|
|
tlstar - Nie ma potrzeby potwierdzania. Jest to WYRAŹNIE (!) zastrzeżone w Regulaminie https://www.etutor.pl/regulamin/ w poz.8/ w części "Historia nauki na koncie" - wszystko przechowywane co najmniej 2 lata od ostatniego zalogowania się. ~~parseq już na to zwrócił uwagę.
-
vor 6 Jahren
geändert: vor 6 Jahren
|
+2 |
dhuode - Z tektu wynika, że masz przechowywaną historię powtórek, a nie dostęp do nich.
Zresztą okaże się, bo skończyła mi się ważność jednego z kursów, więc będę widziała, jak to działa. :) - vor 6 Jahren |
|
tlstar - Nie doczytałeś całości :-( Z tekstu regulaminu (jasno) wynika, że masz przechowywaną "historię", a jak wznowisz naukę (!) czyli opłacisz kurs, to nie tracisz tego co zrobiłeś wcześniej i wówczas masz do tego DOSTĘP.
-
vor 6 Jahren
geändert: vor 6 Jahren
|
+1 |
grd - Ja mogę potwierdzić, miałam nieopłacone konto prawie 2 lata, po ponownym opłaceniu abonamentu cały system hulał jak wcześniej. Dodam, że w okresie, kiedy abonament nie był opłacony, można było przeglądać i organizować słówka dodane do powtórek.
-
vor 6 Jahren
|
+1 |
![]() | piotrek0515 eTutor Mitarbeiter |
Co się dzieje z kontem po zakończeniu abonamentu?
Sugestie dotyczące ulepszenia aplikacji
Sugestie dotyczące proponowanych zmian w aplikacji.
Czy Etutor musi być płatny? Nie każdego stać na taki kurs!
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.