![]() | Ewelina9003 |
![]() | parseq |
piotr.grela - Dzięki Daniel. To jest dobra aplikacja 5555+ bo zawiera dużą liczbę testów oprócz tego przy ich robieniu mamy podpowiedzi i wyjaśnienia gramatyczne.
Moja córka będzie teraz robiła przygorowuje się do testów IELTS i muszę powiedzieć, że jest parę ciekawych aplikacji na Androida zawierających bardzo trudne testy. - vor 6 Jahren geändert: vor 6 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Hi, przyznaję się iż z gramatyki jestem "kiepski" z powodu mojej pamięci. Wspaniałym testerem na naszym "Et" są niezawodne powtórki. Testowanie mojej wiedzy z "tolearnenglish.com" to dla mnie prawdziwa twarda ZAGRYCHA, ponieważ nigdy dotąd nie udało mi się w całości poprawnie odpowiedzieć, nawet z poziomu beginner . Pozdrawiam.
-
vor 6 Jahren
|
|
piotr.grela - Tak na szybko wyszło mi 82 % Tak mniej więcej mi te testy teraz wychodzą. Chciałbym aby wychodziły mi one 95%. Ale jeszcze parę lat temu miałem na poziomie 65%. Moja żona, muszę stwierdzić z ubolewaniem, nie ma daru do nauki gramatyki. Nie będę ją do niej zmuszał i zniechęcał do angielskiego, niech się uczy słownictwa z Etutora.
-
vor 6 Jahren
geändert: vor 6 Jahren
|
+3 |
piotr.grela - Racja test jest super pokazuje nam, gdzie mniej więcej możemy, mieć problemy z gramatyką.
-
vor 6 Jahren
|
+1 |
Źródła nauki zebrane z forum + uzupełnione
Nazwy lekcji - Powtórka czasów angielskich
Gdzie można znaleźć nagrania anglojęzyczne z transkrypcją?
Kiedy powstał E-Tutor ( chodzi mi o rok )
hej czy ten kurs to same slownictwo czy nie ma cwiczen z gramatyki?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.