A | ang-nsw |
A | ang-nsw |
piotr.grela - Ja mam ogromny stres związany z powtórkami :-) , aż do tego stopnia, że zaczynam je robić, jak się pojawią w systemie na nowy dzień czyli po godzinie 2.00 w Londynie. Bez wyznaczonej liczby powtórek robiłbym je parę razy dziennie po 15-20 minut.
Właściwie to naszy mózg najlepiej pracuje i koncentruje się przez pierwsze 15-20 minut, potem musi być przerwa. - vor 5 Jahren geändert: vor 5 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
A | ang-nsw |
Nauka angielskiego w eTutor bez dostępu do internetu
Jak wstrzymać powtórki, czyli jak pójść na urlop?
Ustawienie urlopu - przerwa w dniach nauki pod rząd na platformie
Nie przechodzenie lekcji i nie naliczaniem ciągłości lekcje
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Może powinna być opcja bez wyznaczania konkretnej liczby powtorek. Polegała by na tym, ze elementy tak jak moje stare dobre fiszki, lądowały by w określonych kartonikach w zależność od poprawnosci odpowiedzi, ich istotności.
Jeden dzien mam sporo wolnego czasu i robie sobie 200 powtórek na drugi dzień jestem zajęty mam tylko 10 minut to robię tych powtórek 20.
O teraz miałem godzinę wolną mógłbym sobie porobić powtórki ale nie mam już powtórek za to rano będę miał ich ponad 200 :-(
Na wielu ludzi, w tym na moją córkę, skumulowane paro-tysięczne powtórki działają demobilizująco i zniechecają do nauki na Etutorze. - vor 5 Jahren geändert: vor 5 Jahren