B | bjor |
klaudia.dol eTutor Mitarbeiter |
bjor - Dzięki!
Faktycznie w notatce pojawiło się nawet zdanie o podobieństwie tej konstrukcji do II trybu warunkowego. Przerabiałem ten materiał kilka miesięcy temu i chyba po jednokrotnym przeczytaniu tej strony lekcji już do niej nie wróciłem. Dlaczego? Bo jest zadaniem dość czasochłonnym odnajdowanie w dziale "Gramatyka" konkretnego materiału, który chciałoby się przejrzeć ponownie. Czy rozważaliście może wydanie książkowej wersji Waszych opracowań zagadnień gramatycznych? Myślę, że stanowiłoby to fajne uzupełnienie kursu online i znacznie ułatwiłoby wracanie do części teoretycznych. - vor 5 Jahren |
|
![]() Obecnie skupiamy się jedynie na rozwijaniu kursu internetowego i słownika Diki, jednak dziękujemy za sugestię :) - vor 5 Jahren |
|
piotr.grela - Warto co jakiś czas, odświeżać i wracać do "przerobionych" zagadnień gramatycznych, bo możemy dostrzec, że coś przeoczyliśmy.
Kiedy nauczymy się, że w drugim trybie warunkowym, mówi się: "If I were..." to możemy usłyszeć, że naitiwi czasami mówią: "If I was..." i czacha dymi :-) - vor 5 Jahren geändert: vor 5 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Videos, films, clips, audio texts in Beautiful British English
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.