I | itias |
klaudia.dol eTutor Mitarbeiter |
itias - Może dobrze byłoby, aby opcja "zgłoś sugestię" była dostępna z menu danego ćwiczenia? Jest tam "Zadaj pytanie" i dlatego tego użyłem. Wydaje się to naturalniejsze (opcja w menu) niż link na dole strony.
-
vor 5 Jahren
|
|
![]() |
|
tlstar - Ja już bardzo dawno temu zgłaszałem uwagę, że opcja "Zgłoś sugestię" jest niezwykle myląca. Link ten powinien nazywać się np. "Zgłoś sugestię/błąd". Sugestia to jednak coś w stylu zgłaszania ulepszeń co do samej aplikacji: a to nocne tło, a to modyfikacja systemu powtórek itp. A z drugiej strony bardzo często zgłaszający nie jest pewny co do błędu, więc woli najpierw posiłkować się opinią innych użytkowników na Forum.
-
vor 5 Jahren
|
+2 |
parseq - Jest dokładnie tak, jak to opisuje (wcześniej i obecnie) tlstar !!
Wydaje mi się jednak, że eTutor nie zdecyduje się na zmianę na "Zgłoś .../błąd", bo jest mu jakoś niezręcznie w ten sposób przyznawać się do istnienia błędów. Z podobnego powodu personel bardzo często "sugeruje" zgłaszanie błędów bezpośrednio, tj. z pominięciem forum. Szkopuł w tym, że użytkownik często nie jest pewien, czy faktycznie odkrył błąd. - vor 5 Jahren geändert: vor 5 Jahren |
+3 |
ang-nsw - Dokładnie tak jest. Bardzo często zastanawiam się lub nie rozumiem i pytam na forum, a okazuje się że "wkradł się błąd".
-
vor 5 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Czy użycie might jest dobrze wyjaśnione w lekcji?
"Do you think the doctor could squeeze us today?"
różnice użycia some... (one, thing) i any... (one, thing)
Board of directors - zarząd czy rada nadzorcza?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.