![]() | ciasteczka |
![]() | grzegi44 |
ciasteczka - Witaj,może rzeczywiście jest tak,ale ja nie mogę tego usłyszeć.Natomiast słychać jakiś dźwięk,lecz nie umiem go dokładnie określić.Widocznie jeszcze nie potrafię wychwycić takich krótkich wyrazów.(albo mam problemy ze słuchem z powodu wieku)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | slawek4 |
ciasteczka - Witaj,dzięki.Widziałam transkrypcję i odsłuchiwałam każde zdanie i tylko w tym konkretnym zdaniu nie słyszę tego słowa.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
slawek4 - Nigdy nie słychać dokładnie słowa are. Od Anglika usłyszysz dosłownie coś, jak dłuższe,,a''.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+1 |
ciasteczka - Witaj.Może masz rację,ale w innych nagraniach było słychać i wydawało mi się,że tu wystąpił mały błąd.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
ciasteczka - Witaj.Z prawej strony u góry tam gdzie znajduje się minus i plus widnieje też czerwone kółko.
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
![]() | grzegi44 |
Zasada budowy zdania pytającego. Dot. lekcji "At a flower shop"
dlaczego w pytaniach: are we a family? oraz you are a teacher? lektor nie wymawia przedimka "a"?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.