![]() | ggosia84 |
![]() | absolwentka |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | jerzy_pozoga |
ggosia84 - OK dzieki z tym ze niestety na razie nie bardzo mn ie stac na etutor premium i nawet na zwykly dlatego zapraszam nowych uzytkownikow aby miec przedluzony abonamnet ale troche kusi mnie ten etutor premium pozdr Gosia
-
vor 13 Jahren
|
|
jerzy_pozoga - Gosiu- zwróć się do [...]@etutor.pl. Za granicą jest okropnie drogo dla NAS z POLSKI ! Ja jeszcze rok temu na nauki w Englishtown.com płaciłem 50 Euro/miesiąc ! Napisz,pogadaj, dopłać- to naprawdę z korzyścią dla CIEBIE GOSIU w eTUTOR.pl, pa.
Pozdrawiam,jkp. - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
ggosia84 - dzieki ale ja mieszkam w Polsce moze sie kiedys zdecyduje na etutor premium pozdr Gosia
-
vor 13 Jahren
|
|
jerzy_pozoga - Witaj Gosiu- a ja również w Polsce we Wrocławiu !Napisz mi adres to się zobowiązuję dla ciebie zakupić dwie książeczki Readers z CD w prezencie pod choinkę !Mikołaj przywiezie :)).A który Level masz na uwadze? Odpisz. pozdrawiam. jkp
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
prosze was o mala pomoc w ocenianiu innycy uzytkownikow
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.