![]() | Marakuk |
![]() | piotr.grela |
Marakuk - Interesuje mnie wymowa amerykańska, nie ma dotępu do Netflixa, HBO etc. Może znasz jakieś strony, które mogą zasugerować sprawdzone seriale, które można użyć na nauki, tak żeby to było miłe i przyjemnę z elementami edukacji :)
-
vor 4 Jahren
|
|
piotr.grela - Netflix nie jest drogi a naprawdę warto, nie wiem jak jest na Amazonie Prime... Coś wygrzebać można z YouTube'a...
Ale InnaWika podała portal www.ororo.tv jest dla wielu uczących się angielskiego jest niesamowitym programem. - vor 4 Jahren geändert: vor 4 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | InnaWikka |
piotr.grela - Dzięki za linka, zaraz sprawdzę, może wydawać się interesujące.
Bardzo ciekawy portal do nauki angielskiego: - napisy do filmów - słownik (nie ma słownika angielskigo polskiego) - dodawanie słów do nauki w "locie", podczas oglądania - jest jakaś funkcja powtórek Wady: - Głównie kanały z AmE - Tlumaczy chyba pojedyńcze słowa - Brak słownika angielsko - polskiego, trochę znam rosyjski to mi pomaga... To jest program na miarę XXI wieku, parę lat temu, wspomniałem, ze Etutor zamiast zmieniać plastycznie swój program to powinien go rozszerzyć o czytnik książek - Ebook reader, gdzie czytający mógłby przy czytaniu tłumaczyć sobie słowa i zwroty i dodając je automatycznie do powtórek. - vor 4 Jahren geändert: vor 4 Jahren |
+2 |
Learn/study - czemu moja odpowiedź w powtórkach została uznana za niepoprawną?
rozumienie, oryginalnych fragmentów angielskich ( listining skills)
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.