? | Gość |
![]() | avayorica |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
P | paulinawit97 |
K | kamil.gostomski |
![]() |
+2 |
M | Maarrlleenna |
D | DanielaLiszka |
S | szaframa |
![]() Natomiast osoby korzystające z platformy w ramach dostępu od pracodawcy w kwestii ponownego przystąpienia do testu proszę o kontakt na adres e-mail [...]@etutor.pl - vor 3 Jahren geändert: vor 3 Jahren |
+1 |
M | marekoki |
Majon115 - wytłumacz dokładniej o co chodzi?
może zrobiłeś więcej błędów w czymś prostym a w trudnym poszło Ci lepiej? może pomyliłeś się gdzieś? może po prostu test jest trudniejszy? Podaj o co konkretnie chodzi. - vor 2 Jahren |
+1 |
darkobo - Wydaje mi się, że algorytm bierze pod uwagę nie tylko wynik ogólny, ale też analizuje w jakich zagadnieniach zostały popełnione błędy. Może to stąd wynika?
Ciekawe co na to załoga eTutor. - vor 2 Jahren |
+1 |
![]() |
+3 |
darkobo - Czy dobrze rozumiem, że wyniki podane przez marekoki oznaczają, że miał 80% na poziomie A2, a wcześniej miał 50% na poziomie B1? Czyli wynik testu należy łączyć ze wskazanym poziomem, a nie że 80% oznacza wyższy poziom niż 50%?
-
vor 2 Jahren
|
+1 |
![]() |
0 |
Czy mogę zobaczyć szczegółowe wyniki testu powitalnego?
Test poziomujący z języka niemieckiego powtórka
Czy jest możliwość ponownego uruchomienia testu ustalającego poziom znajomości języka?
Dlaczego przydzielono mi poziom A2, choc test na B1 zdałem na 84% ?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Natomiast mając dostęp indywidualny do platformy eTutor, należy wejść w Menu -> Ustawienia konta -> Nauka i postępy -> Poziom zaawansowania -> Wykonaj ponownie - vor 3 Jahren geändert: vor 3 Jahren