![]() | dhuode |
![]() | piotr.grela |
piotr.grela - Racja ale jakby tak zgrać nasze wspomnienia i przeżycia na jakiś super komputer, to nasze starzejące się i wadliwe ciała nie byłyby potrzebne i moglibyśmy żyć wiecznie ale czy tego chcemy... Według przepowiedni do 2030 roku nie będziemy mieli nic (może nawet własnych ciał) i będziemy szczęśliwi...
-
vor 4 Jahren
geändert: vor 4 Jahren
|
+1 |
ang-nsw - Wracając do tematu powtórek - wydaje mi się, że kluczowym jest to co dodajemy do powtórek. Zastanawiam się czy nie usunąć wszystkich powtórek i od nowa dodawać tylko takie, które uważam że będą mi potrzebne, ale tylko w zdaniach i zwrotach. Przy systematycznej nauce i umiarkowanej ilości systematycznie dodawanych elementów, system powtórek, moim zdaniem, pracuje dobrze. Specjalnie przejrzałem (Menu, Słówka, Elementy w powtórkach, Ostatnio powtarzane) dzisiaj przerobione powtórki i nie widzę tam żadnych anomalii (przesadnie dalekich terminów), a znajdowały się tam dodane przed laty i powtarzane nawet już 32 razy.
-
vor 4 Jahren
geändert: vor 4 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
czy po wyjściu z lekcji trudne słówka znikają? gdzie je można znależć
Co muszę zrobić w tej lekcji? Czy po wypowiedzeniu kliknąć na "Dodaj do powrórek" i tyle?
Co zrobić gdy nie mam codziennie powtórek a chcę mieć?
Jak dodać większą liczbę słówek do powtórek?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.