![]() | ipon |
![]() | quantum137 |
ipon - Ja zyje w demokratycznej spolecznosci i przyznej z duma Quantum daje Ci plusika mam jednego anonimowego .Nikt nikogo do niczego nie zmusza cos zaproponowalam i bede sie tego trzymala zawsze napisze o swoim plusiku bo minusy mnie mierza.Pozdrowionka Quantum czasem bez rewolucji mozna osiagnac jawnosc i przejrzystosc.Chyba o to nam chodzi
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
+4 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | ipon |
quantum137 - Dobrze, dobrze rozumiem co masz na myśli.
Czasami sam się gubię w tym wszystkim ale po mocnej kawie przypominam sobie, że jestem tutaj by szlifować angielski. Nie chcę już głębiej w to wnikać co/kto/komu/dlaczego... Pozdro! - vor 13 Jahren |
+6 |
ipon - Ja Tobie Quantum za wiedze zwykle daje plusika rob swoje bo jestes fachura a ja bede robila swoje czerpie z Twojej wiedzy a jak dam plusika to oznajmie to na forum .Dzisiaj dalam Ci plusika
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
![]() | piter_c |
ipon - Piter a po co to jak zapraszasz kogos do stolu to chcesz wiedziec kto zacz szui nie zaprosisz a zwykle tylko za przeproszeniem szuje daja tu minusy i wez tu rozgryz taka szuje o co jej chodzi.Wiec chyba nie utrudniajmy a ulatwiajmy ja bede pisala o swoich plusikach tak jest uczciwie przynajmniej w gronie osob,ktorym daje do zrozumienia,ze szanuje ich wiedze
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
piter_c - @ipon - Chyba trochę idealizujesz. To nie jest stół tylko forum, na które zaglądają pewnie tysiące ludzi. Większość, nie ma nawet wykupionego kursu. A limit reputacji potrzebny do stawiania minusów jest bardzo łatwo osiągnąć.
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
piter_c - @ipon - niemniej jednak informowanie o ocenie plus lub minus jest z gruntu uczciwe, choć minus w takiej sytuacji może spowodować cichy odwet.
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
![]() | askawska |
ipon - Dziekuje za wypowiedz i za ten grad, pozdrawiam serdecznie:)Plusika tez dolączam
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
![]() | Ewa-Sally |
bird - >Tekst bez kropek i przecinków trudno się czyta, a literówki poprawić to chyba żaden problem, obojętne - przed wysłaniem tekstu, czy po wysłaniu. Niechlujna wypowiedź jest oznaką braku szacunku do rozmówców.
Uważaj Ewa, bo zostaniesz przez taką jedną posądzona o kompleksy :) - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
ipon - a moze to jest interesujaca merytoryczna dyskusja i chyba tak jest celowo wybralam dzial pytania bo tu jednak kazda odpowiedz jest markowana plusem lub minusem.Ewo w szkole bylam prymuska z polskiego a teraz no coz czas robi swoje dalam Ci plusa za wrazliwosc na polska ortografie i interpunkcje.Jest mi coraz z tym trudniej ale staram sie szanuje Was bardzo a moja poprawnosc ortograficzna nie ma nic wspolnego z brakiem szacunku musisz mi uwierzyc na slowo
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
Ewa-Sally - bird: Trudno. Każdy ma prawo do własnych poglądów. ;) Którą taką i o jakie kompleksy? A nuż trafi... ;D
ipon: Odróżniam błędy ortograficzne od literówek i niemożności (?) pisania polskich znaków. Czas tu nic złego nie uczynił. Interpunkcji się czepiam. ;) - vor 13 Jahren |
+1 |
![]() | ipon |
TLK - z dyskusji mam wrażenie, że nie każdy przeczytał te zasady -:)(np. piter_c )tak dla przypomnienia -:)
uważam , że tych zasad nie należy zmieniać - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+2 |
![]() | DAD |
![]() | jerzy_pozoga |
ipon - Obiecuje,ze poprawie jakość mojej interpunkcji i będę stosowała polskie literki.Dzęki za uroczy wpis życzę miłej niedzieli pozdrawiam serdecznie.Masz plusika Jerzy
-
vor 13 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.