J | JustRo3ert |
![]() | Marcin48 |
JustRo3ert - Myslalem ze cos ze mna jest nie tak ze tak szybko tego nie lapie, co prawda w pamieci krotkotrwalej to jest sila rzeczy, jednak za tydzien nie bede wiedzial wszystkich niuansow kiedy co uzywac dokladnie, a co dopiero za rok, przydaloby sie wiecej cwiczen z gramatyki tutaj, takie odnosze wrazenie, ale dopiero zaczynam przygode z etutor. Dzieki za odpowiedz
-
vor einer Jahr
|
+7 |
darkobo - Brak ćwiczeń z gramatyki - zarówno przekrojowych, jak i dotyczących poszczególnych zagadnień - to jest jedna z większych wad eTutora. Trzeba niestety tu korzystać z innych źródeł.
-
vor einer Jahr
|
+6 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
J | jowo01 |
Y | yoana25 |
AgataO94 - jest taka możliwość, żeby pokazały nam się same elementy gdzie jest np. gramatyka i wtedy jest przekroj zagadnień gramatycznych z calego poziomu :), trzeba klikanąć na trzy kropeczki w zakładce Lekcje na górze przy poziomie kursu i wtedy są opcje do wyboru.
-
vor einer Jahr
|
+4 |
![]() | spajk |
A | AgataO94 |
K | Kamil.92 |
AgataO94 - A jaki język i poziom? Jeśli chodzi o angielski na wszystkich poziomach to moim zdaniem warto sięgnąć tu po klasykę czyli po książki z serii Grammar in use - proste krótkie tłumaczenia i fajny układ - teoria na jednej a cwiczenia na drugiej stronie...
-
vor einer Jahr
|
+3 |
darkobo - Grammar in use - bardzo dobra seria, też polecam. Korzystałem z niej zanim jeszcze nastały internety ;)
-
vor einer Jahr
|
+3 |
Kamil.92 - O angielski. Najlepiej od podstaw. Takie kompendium wiedzy. Przy budowaniu zdań itd. móc sobie zerknąć i utrwalać ćwiczeniami. Wiadomo w książce łatwiej coś znaleźć, zaznaczyć sobie niż szukać w aplikacji. Przynajmniej ja tak mam. Dziękuję Wam za odpowiedzi :)
-
vor einer Jahr
|
+1 |
![]() | dhuode |
Kamil.92 - Widziałem kilka razy książki tej autorki. Przewinęła mi sie reklama na fejsie i też sie nad nimi zastanawiam, ale miałem wątpliwości bo niektórzy pisali, że jest momentami ciężko napisana. Wiadomo każdemu pasuje coś innego. A widziałem, że ma też coś odnośnie mówienia ale myślę, że to już bardziej kwestia przełamania bariery językowej. Dziękuję za odpowiedź :)
-
vor einer Jahr
|
+1 |
jak znalezc filmy do gramatyki? szukam, szukam i nie moge znalezc...
Dlaczego nie warto uczyc się angielskiej gramatyki :-)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.