![]() | Katuszka |
MyroslavaRozbytska18 eTutor Mitarbeiter |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Katuszka |
![]() |
|
darkobo - A skąd się tu wzięło 15 dni? Znowu jakieś inne zasady dla klientów korporacyjnych?
-
vor 10 Monaten
|
|
![]() - bonus 10 monet po 5 dniach, bonus 12 monet po 10 dniach i tak dalej, aż do bonusu 50 monet za kolejne 5 dni nauki". To oznacza, że bonus 10 monet można uzyskać po 5 dniach codziennego logowania, 12 monet - po 10 dniach, a za kolejne 5 dni (czyli za 15) - 50 monet. Te zasady dotyczą wszystkich Użytkowników platformy eTutor. - vor 10 Monaten |
|
darkobo - Ja to "bonus 10 monet po 5 dniach, bonus 12 monet po 10 dniach i tak dalej, aż do bonusu 50 monet za kolejne 5 dni nauki" rozumiałem, że po 15 dniach 14 monet, po 20 dniach 16, po 25 dniach 18 i tak dalej, aż dojdzie do 50 monet za każde kolejne 5 dni.
-
vor 10 Monaten
|
+2 |
![]() Jeszcze raz przepraszam. - vor 10 Monaten geändert: vor 10 Monaten |
|
darkobo - Dziękuję za rozwianie wątpliwości. Zastanawiam się tylko ile was jest pod tym nickiem 😃
-
vor 10 Monaten
geändert: vor 10 Monaten
|
+1 |
MyroslavaRozbytska18 eTutor Mitarbeiter |
Katuszka - Ja to rozumiem, ale co po tym jak się już uzyska te 50 monet za logowanie się?Liczy sie znowu od początku, że za 5 dni jest 10 monet itd. ?
-
vor 10 Monaten
|
+1 |
darkobo - Jeśli nie masz przerw w logowaniu, to dalej już zawsze masz po 50 monet co 5 dni. Dlatego nawet jak nie masz czasu na naukę, warto codziennie się logować, choćby na chwilę.
Jeśli jednak z jakiegoś powodu się nie zalogujesz i będziesz mieć przerwę, możesz skorzystać z opcji "Powrót do przeszłości - Uzupełnij brakujący dzień w swoim day streaku. Możesz to zrobić tylko następnego dnia po nieobecności, płacąc 40 monet za każdy dzień, w którym nie logowałeś się na platformie. Możesz opłacić maksymalnie 3 dni." Bo jak masz choćby dzień przerwy, to zaczynasz od początku, czyli za 5 dni jest 10 monet itd. - vor 10 Monaten |
+5 |
50 monet za wykonanie testu - jaka częstotliwość
Mam pytanie: jaki jest sens rzucania wyzwania nauki przez 7 dni z rzędu?
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.