D | Dex92 |
![]() | grzegi44 |
K4M17 - Na pewno tak jest. Na rok masz wykupiony dostep do eTutora (i do lekcji 'biznesowych' ;)) Poszperaj na forum i w pomocy - zobaczysz, ze niektore slowka bedziesz mial w powtorkach takze i po owym roku ;)
-
vor 13 Jahren
|
+3 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | esterka |
K4M17 - Było już trochę postów na ten temat, ale nareszcie ktoś jasno, zwięźle i konkretnie napisał co DOKŁADNIE dzieje się z powtórkami i testami po wygaśnięciu abonamentu. Dziękuję!
P.S.) Może to pomysł na jakiś tańszy abo w wersji light - bez możliwości dodawania nowych, ale z zachowanymi wszystkimi(!) dotąd elementami (dodanymi do powtórek). - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+4 |
esterka - Dzięki za uznanie. Nie wiadomo czy po wygaśnięciu BE będzie tak samo, bo mogę teraz dodać do testów listy Diki, którego nigdy nie opłacałam, więc może listy BE też będą dostępne.
Bardzo dobry pomysł z abonamentem "light". - vor 13 Jahren |
|
P | pawliszon |
K4M17 - Wpisałem niedawno podobną sugestię w dziale sugestie. Tutaj raczej to przepadnie ;/
Szukaj w sugestiach pod: Abonament 'light' ;) Pozdrawiam. - vor 13 Jahren |
+3 |
jak to dziala? gubie sie w tym wszystkim
Rabat na kolejne abonamenty za staż w serwisie.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.