M | maciusio |
![]() | quantum137 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Z | zolty |
TopMan - Etutor powinien zastanowic sie nad wprowadzeniem ograniczen do oceny zadan.
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
maciusio - Proszę przeczytać mój post. Nigdzie tam nie piszę o zakazie oceniania. Za brak uważnego przeczytania wpisu daję -1 (no i proszę tak trudno uzasadnić :))
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Szanowny Etutor lekcje nie sa darmowe ,czemu odpowiedzi na postawione pytania nie udzielaja wylacznie specjalisci?
Jakim prawem kazdy nawet nie posiadajacy odpowiednich kwalifikacji moze oceniac Nasze prace,zadania na -1?. Czyz nie za to panstwu placimy? To nie jest skuteczna metoda nauki !!! - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Sama Myszula wiesz ile dałaś juz minusów na poprawne odpowiedzi nie mając żadnych kwalifikacji. Piszesz 'Czyz nie za to panstwu placimy?' Odpowiedź brzmi: NIE! Przeczytaj regulamin!
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Quantum137 pozwole sobie zacytowac slowa zoty"Każdy ma prawo ocenić wypowiedź według własnego uznania."
Sam wiesz ile minusow dales wg.wlasnego uznania!. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
TopMan - quantum137 czy moglbys wskazac fragment regulaminu mowiacy za co tak naprawde placimy.
https://www.etutor.pl/informacje/regulamin/#gwarancja - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Z tego co się orientuje, to w pakiecie web nie ma wpisu, że e-tutor sprawdza prace. Chcą to wprowadzić w tym miesiącu jako oddzielny pakiet.
-
vor 14 Jahren
|
|
M | maciusio |
quantum137 - chyba dostałeś dwa razy -1, bo ja Ci postawiłem plusika za pytanie ... i było wtedy 105, teraz jest 95
-
vor 14 Jahren
|
|
M | maciusio |
TopMan - Maciusio nie denerwuj sie tak.
System tzw.reputacji jest dziwny i tez to potwierdzam. Place za mozliwosc nauki i nie mam ochoty na czytanie komentarzy od ludzi ktorym sie wydaje ze wszystko wiedza a jak sie okazuje maja elementarne braki nie tylko w wyksztalceniu. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
TopMan - Mam nadzieje ze Etutor zacznie bardziej profesjonalnie traktowac prosby swoich klientow.
Pozdrawiam - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Myszula jest na to rozwiązanie. Nie klikasz na 'publiczny' i tylko nauczyciele e-tutor widzą tą pracę i nikt nic nie napisze oprócz nich, proste. Zyskają na tym wszyscy a wiesz zawsze ktoś z 70 tysięcy uczniów e-tutora może sobie komentować co chce.[za to płacą]
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Myszula napisałaś:
'Mam nadzieje ze Etutor zacznie bardziej profesjonalnie traktowac prosby swoich klientow.' Napiszę z własnego doświadczenia. e-tutor POWAŻNIE traktuje prośby użytkowników, wystarczy być uprzejmym, to działa w dwie strony. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
TopMan - quantum137 widze ze ciagle cie boli jak udowodnilam ci twoje ewidentne bledy
Nie neguje twojej wiedzy. Niestety uprzejmy nie jestes-to dziala w obie strony!!! - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
TopMan - quantum137 czy ty wiesz jak dlugo sie czeka na sprawdzenie pracy przez nauczyciela?
Chyba nie ...Nie bede ci tego wyjasniac bo wg.ciebie nie za to placimy. - vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Myszula powiem tak, cieszę się ze spuściłaś trochę z tonu, nawet będzie można porozmawiać. Moje ewidentne błędy...ja nie twierdze ze ich nie popełniam wręcz przeciwnie.ten przyklad z Murphiego mi dziwnie wygląda, potrzebna jest dyskusja. EDIT: widzę że z dyskusji jednak nici ... a szkoda
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Myszula może jest to taki przykład jak z 'if' po will. Na niższych poziomach znajdziesz ze to blad...na wyzszych ze jest wyjatek itp. Nigdy nie bede bronil blednego zdania, ale przez dialog mozna sie sporo nauczyc i o to przeciez chodzi. PS. Cenię konkrety a nie krzykliwość. Pozdrowionka!
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - PS. Nie wiem ile się czeka bo nie piszę prac online. To nie ja to twierdzę, tylko e-tutor, ja ci tylko napisałem to co oni zawsze wstawiaja jak ktos sie pyta. Jak sie przyjrzysz poziomowi niektorych uczniow to zauwazysz ze sa osoby co naprawde sporo pomagaja.
-
vor 14 Jahren
|
|
Z | zolty |
reputacja - przesyłanie plików do sprawdzenia
Z jakiego powodu odbierane są punkty reputacji?
Bezkarni i mało poważni kto ? zawistnicy?ludzie niskich pobudek?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Za pytania niech kazdy sobie wstawia co chce,ale za zadania ktore jakby nie bylo sa zwieczenim calej lekcji nieuzasadniony minus nie powinien byc dozwolony.
- vor 14 Jahren