![]() | eneduelike |
![]() | TopMan |
Ewa_G1967 - Cena bardzo wygórowana skłaniałabym się chyba za prywatnymi lekcjami. Ale każdy ma prawo wyboru.
-
vor 14 Jahren
|
|
wacek6713 - Ewa G1967,jeżeli ty uważasz,że cena jest wygórowana,to posprawdzaj dobrze ceny prywatnych nauczycieli.
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Przepraszam ,ale troche przesadne jest porownywanie serwisu internetowego do pracy z prawdziwym nauczycielem .
Wszystko jednak zalezy od 2 czynnikow . Ucznia i nauczyciela . - vor 14 Jahren |
|
Ewa_G1967 - Wacek uważam że cena jest wysoka jak na internetowy portal edukacyjny.
Ale jak mówi Myszula cena pojęcie względne. Są tacy którzy od ręki tyle zapłacą a są i tacy którzy muszą ciułać...żeby tyle wyłożyć. - vor 14 Jahren |
|
ryan - Tylko, że do prywatnych lekcji dochodzą dojazdy itp. Tutaj to wszystko jest bardziej elastyczne... ale tak to jest. Wiadomo, że kupujący chce kupić jak najtaniej, a sprzedający sprzedać jak najdrożej ;)
-
vor 14 Jahren
|
|
zenstef - Ale w szkole eTutor po prostu brakuje...
człowieka. Jest może elastyczne dla Ciebie, bo już bardzo dużo wiesz i robisz szlify, a dla początkujacych to nawet ten Web to tylko strata kasy. Doszlifować eTutor to może potrafi ale to jego nauczanie od podstaw jak dla mnie to tylko do dalszej dyskusji. - vor 14 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
P | p-o-l-a |
TopMan - Cena jest pojeciem wzglednym .
Dla Ciebie drogo to dla mnie tanio ,jesli rozumiesz . Etutor moglby zrobic jakas dobra akcje promocyjna . Chetnie bym skorzystala . - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
Ewa_G1967 - Myślę że więcej jest takich którzy czekają na jakąś promocję.
Tym bardziej że naprawdę społeczeństwo ubożeje i nie każdego jest stać od reki zapłacić za PREMIUM. Wiadomo wiedza kosztuje!!! - vor 14 Jahren |
|
eneduelike - kurs, w normalnej szkole językowej kosztuje bodajże 100 zł miesięcznie, więc to średnio atrakcyjnie się w tym przypadku prezentuje ...
-
vor 14 Jahren
|
|
zenstef - Premium przy komputerze 89 zł, a kurs gdzie masz kontakt z człowiekiem 100 zł.
Cena prawie podobna, ale jak wolisz przy komputerze to Twoja sprawa. Ja raczej stawiam na kontakt bezpośredni z człowiekiem. Dobrze że jest Premium, bo nie wszędzie są szkoły językowe. - vor 14 Jahren |
+1 |
eneduelike - Ja mam kurs akurat za darmo, bo w konkursie wygrałem. Trochę źle zrobiłem, bo po B1+(kartki) na C1 odrazu poszedłem. btw. ty też nie masz premium ;]
-
vor 14 Jahren
|
|
zenstef - A niby co mam zignorować? Zanim coś napiszesz to się zastanów, a później mnie nie przepraszaj za -sam nei wiem-
No to mieliśmy dzisiaj kolego wieczorek zapoznawczy :) pozdrawiam - vor 14 Jahren |
+1 |
Z | zolty |
TopMan - No wlasnie czytamy te odpowiedzi nauczycieli i sa one czesto z bledami, a bledy poprawiaja osoby nie bedace magistrami filologii angielskiej z doswiadczeniem w nauczaniu !
Nie oszukujmy sie C1,C2 daje rade bez etutora . - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
TopMan - I zeby nie bylo ,kocham Was wszystkie panie uczycielki, darze ogromnym szacunkiem i wiem jak ciezka prace wykonujecie .
Znam rowniez ludzi na poziomie C2 i niestety wiem jak niewiele etutor moze im zaoferowac . - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Myszula coż za spostrzeżenie!
'No wlasnie czytamy te odpowiedzi nauczycieli i sa one czesto z bledami, a bledy poprawiaja osoby nie bedace magistrami filologii angielskiej z doswiadczeniem w nauczaniu !' - vor 14 Jahren |
|
quantum137 - PS. Sprawdzanie i dyskusja prac na poziomie C2 to ciężki kawałek chleba nawet dla nauczyciela. Wystarczy takiego Mataska wziąć i poszukać 10 problemów by się okazało, że faktycznie niewiele osób da radę rozmawiać na takim poziomie. Pozdro dla anglo-maniaków!
-
vor 14 Jahren
|
|
Ewa_G1967 - Chciałąm tylko jeszcze zapytać czy aboneci z WEB nie mają co liczyć na sprawdzanie prac czy odpowiedzi na pytania jak było dotąd??
- vor 14 Jahren |
|
TopMan - quantum , a co nie mam racji ?
Ile razy nie magistrzy filologii wskazuja nauczycielom popelnione przez nich bledy . Nie podwazam kompetencji nauczycieli etutor, nie bedac na poziomie A2, ale C2 to juz inna bajka. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
ryan - Ewa ja otrzymuje teraz odpowiedzi od etutor ;) Tylko po prostu moga juz nie byc one tak czesto udzielane. Nie wiem co z sprawdzaniem prac bo do tej pory chyba tylko uzytkownicy mi je sprawdzili ;)
-
vor 14 Jahren
|
|
zolty - Myszula, proszę o podanie jakichś przykładów błędów popełnionych przez naszych obecnych nauczycieli.
Proszę również o zgłaszanie takich błędów - np. na adres [...]@etutor.pl lub bezpośrednio do mnie - poprzez pw lub na adres [...]@etutor.pl - vor 14 Jahren |
|
zolty - Ewa_G197, abonenci pakietu podstawowego mogą nadal liczyć na odpowiedzi na pytania językowe, ale sprawdzanie prac pisemnych i nagrań wykracza poza zakres tego abonamentu.
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Masz rację Myszula, ja się zawsze starałem poprawiać jakiekolwiek błędy na jakie się natknąłem, i pamiętam, że jednej takiej się to bardzo nie podobało, że poprawiam...czyli Tobie :-)
PS. Dziękuję przy okazji za wskazywanie moich błędów, bo dzięki temu sam się uczę :-) Pozdro! - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
TopMan - Quantum ,fajnie ,ze pomoglam ;)
"Wiedza mądremu nie zaszkodzi, głupiemu nie pomoże." - vor 14 Jahren |
|
TopMan - Szanowny Panie zolty ,nie zamiezam poswiecac swojego bezcennego czasu na wskazywanie bledow !
To jesli sie nie myle jest Pana praca . Etutor ma obowiazek do swiadczenia uslug na najwyzszym poziomie . Zainteresowani Uzytkownicy zapewne wiedza o czym mowie. - vor 14 Jahren |
|
quantum137 - "Wiedza mądremu nie zaszkodzi, głupiemu nie pomoże." fajne powiedzonko hehe :)
-
vor 14 Jahren
|
|
zolty - Myszula, warto jednak byłoby podeprzeć oskarżenia przykładami, aby nie były to tylko groźnie brzmiące hasła. Konstruktywną krytykę zawsze sobie ceniliśmy.
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Przede wszystkim to nie sa oskarzenia !
Skoro uwazacie ,ze wszystko jest w porzadku i serwis nie posiada zadnych bledow ,nie powinniscie sie Panstwo obawiac . Niestety Pana dodatkowe komentarze potwierdzaja jedynie ,ze jest inaczej o czym wszyscy doskonale wiemy ! - vor 14 Jahren |
|
p-o-l-a - Ja jestem zadowolona z obecnej kadry i z poziomu sprawdzania prac też. A takie ogólne oskarżenia- czy stwiedzenia, średnio wyglądają.Jak nauczycielka ma się wytłumaczyć, jak nie podasz przykładu Myszula?
-
vor 14 Jahren
|
|
![]() | Bilberry |
eneduelike - omegle.com ; chatroulette; ventrilo; skype ... tego jest milion. nawet się z kimś dogadać, żeby na skype whatever. konwersacje 1 na 1, to raczej wątpie, że by to wypalilo :)(z lektorem)chyba że, jakiś mechanizm, że losowo się z kimś gada - to już ciekawsze by było.
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
P | p-o-l-a |
zenstef - co tydzień o dwie dychy ...:(
Ja chciałem w tą elitarną grupę wskoczyć około maja i chyba zapłacę tysiąc pięćset sto dziewięćset :) hihihi - vor 14 Jahren |
+1 |
ryan - a za 349zł chciałem sobie kupić... a tutaj już ponad 400zł.... :/ ostatnia promocja też mnie ominęła.. no ale tak to jest z promocji.. swoją drogą to pewnie wraz ze wzrostem użytkowników cena będzie rosnąć ponieważ nie będą wyrabiać się ze sprawdzaniem prac...
-
vor 14 Jahren
|
|
zenstef - Zgodnie z moimi szybkimi wyliczeniami w głowie /jestem inż. po mat-fiz/ Pani nauczycielka musi dać pełna odpowiedź na teksty i nagrania dla około 60-ciu
użytkowników i ma na rękę około 2 tys. Jak chcesz tak zarabiać to proszę bardzo. Cena na pewno pociągnie, bo TU nie są CHINY!!! - vor 14 Jahren |
+1 |
ryan - Wiem... dlatego miałem szybciej skorzystać z okazji i kupić 1 roczny pakiet jak jeszcze był możliwy ;)
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Jaki roczny pakiet ?
Ryan ,gdyby nie dania57 dalej bym nie wiedziala o istnieniu jakiegos tam premium. Tak Nas wszystkich etutor poinformowal . Wiele osob dalej nic o tym nie wie. Nie Nasz problem ,ale zeby od razu cene podnosic. Nowy wymiar marketingu , - vor 14 Jahren |
|
ryan - Dokładnie. Jakiś mailing lub wiadomość na etutor powinna być.
Z tego co pamiętam widziałem tam opcję "12 miesięcy"... ale mogło mi się coś pomylić ;) - vor 14 Jahren |
|
ryan - Swoją drogą takie "ciche" wprowadzenie mogło mieć na celu przetestowanie pakietu premium i ceny w praktyce. Jednak mogli zrobić ogłoszenie/konkurs i np. limit "50" pakietów w promocyjnej cenie by przetestować ten pomysł z "premium" w praktyce informując o tym wszystkich ;)
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Ryan , zasady sa proste .
Jak Ty szanujesz klienta ,tak klient bedzie szanowal Ciebie . A kazdy nawet najglupszy markeningowiec wie ,ze nie ma nic gorszego jak niezadowolony klient . - vor 14 Jahren |
|
zolty - Tak jak napisał ryan, po prostu chcieliśmy się upewnić, że wszystko działa poprawnie, aby móc doszlifować ewentualne niedoskonałości, zanim poinformujemy Użytkowników o istnieniu nowego pakietu.
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Czy nie powinniscie Panstwo TERAZ wlasnie zrobic akcji promocyjnej ,kiedy to produkt zostal wdrozony ?
Rozumiem,ze Panstwa mozliwosci techniczne sa ograniczone ,ale pakiet 12 m-cy w promocyjnej cenie ,przyniesie wam duzo wiecej zyskow niz pakiety miesieczne . Do przemyslenia . - vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Jestem bardzo ciekawy jak to Premium będzie działać jak 500 osób je wykupi i każdy będzie miał gwarancję odpowiedzi i to wyczerpującej na swoje pytania. Kilku nauczycieli może da radę hmmm a jak będzie 3000 Premium userów? A w speakingach same 0...oj oj oj ... i to cały czas ...
-
vor 14 Jahren
|
|
zolty - Spokojnie, wiemy co mamy robić, aby pakiet Premium sprawnie funkcjonował i Użytkownicy byli z niego zadowoleni.
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Ok jak wiecie co i jak to dobrze. Takie małe przemyslenie tylko zasugeruje: Pytania+Teksty+Nagrania = 15tysięcy przez kilka miesięcy. Dajmy pi razy oko 2 tysiące na miesiąc = 60/dzień.
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Do czego zmierzam. Nawet w ramach praktyki [jak pisaliście] wszystkie pytania powinny mieć co najmniej 1 odpowiedź nauczycielki, a nauczycielek jest kilka. To tylko takie spostrzeżenie. Dlatego jestem ciekawy jak to wyjdzie w praniu. PS. Dlaczego żadna z Waszych nauczycielek nie sprawdza Speakingów?
-
vor 14 Jahren
|
|
Dlaczego jestesmy na eTutor? Co wami kieruje?
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.