S | seneka |
A | arturlatoch |
quantum137 - Moje zdanie jest takie, że słów nie powinniśmy usuwać, na forum jest o tym kilka wątków, warto je odszukać.
Piszesz: > Używamy go tylko wtedy gdy jesteśmy absolutnie pewni, że znamy dany wyraz. nastepnie czytamy > Znajomość wyrazu jest rzeczą względną. To jak to w końcu według ciebie jest? - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
S | seneka |
Ewa-Sally - Przy dużej liczbie nowych słów można też skorzystać z opcji "podziel powtórki" i zrobić grupy np. 10-wyrazowe. Wtedy te 10 elementów się miele do skutku, aż zostaną ocenione na 3, i dopiero wtedy przechodzi się do następnej dziesiątki. Ostatnio to stosuję, w grupach po 20 albo 30.
Młoteczek u mnie nie zdaje egzaminu, bo przez 2 lata się nazbierało za dużo słów, a ja tych ocenionych na 1 i 2 w zwykłych powtórkach nie zostawiam, tylko mielę do oporu. - vor 12 Jahren |
|
grzegi44 - >Wchodzimy - profil- ustawienia- trudne wyrazy ( z młoteczkiem) i tam można mieć listę (w zależności od >zaznaczonej opcji)
u mnie ta opcja jest w menu głównym "Słówka" po kliknięci pojawia sie lista ostatnio powtarzanych trudnych (samoocena 1 lub 2) z wyborem z dwóch tygodni lub wszystkich - vor 12 Jahren |
|
Powtórki - czy po zaliczeniu powtórki na dany dzień mogę do niej wrócić w przyszłości?
Opcja "Słówka" - powtórki. Powtarzanie konkretnych list ze "Słówek"
Czy da się ustawić same słówka do nauki w powtórkach
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.