K | kaska385 |
![]() | rgrabowska |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Krasnala |
![]() | paulina2701 |
Tez_ja -
Pytanie dodatkowe: po wygaśnięciu abonamentu można dodawać słówka ze słownika czy tylko mamy te, które sobie "uzbieraliśmy" będąc uczniami? - vor 13 Jahren |
|
efogt - Kiedy nie masz abonamentu możesz utworzyć tylko jedną listę słówek i ilość miejsc na tej liście jest ograniczona, zdaje się że jest to 500 słów. Więc jeśli wygaśnie Ci abonament a Twoja lista słówek jest pełna, to raczej nic do niej nie dodasz, chyba że usuniesz zwroty już na niej istniejące. To taka moja logiczna dedukcja...Mam nadzieję że wydaje się być logiczna...
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
paulina2701 - W takim razie warto wtedy zdecydować się na usunięcie tych już lepiej poznanych słówek, żeby zrobić miejsce nowym.
-
vor 13 Jahren
geändert: vor 13 Jahren
|
|
efogt - Teoretycznie Paulina masz rację, nie wiem czy tak można bez abonamentu ale wiesz co to za nauka....dodawanie usuwanie...dodawanie usuwanie....ZAPOMINANIE:) Pozdrawiam serdecznie:)
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
Słówka z lekcji dodane do powtórek nie zapisują się w domyślnej liście słówek
Dostęp do powtórek po wygaśnięciu abonamentu
Czy po wygasnięciu abonamentu tracę dostęp do swoich powtórek?
Travel English - czy dodane słowa pozostaną w systemie po zakończeniu kursu?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.