![]() | ipon |
kanula - dlaczego szukać dziury w całym. skoro jesteśmy na etutor to znaczy, że nam odpowiada lub nic innego ciekawszego nie udało nam się wyszukać. więc cieszmy sie ;) idą święta! ja tam nie mam nic do etutor, jak każdy program ma swoje zalety i wady ale te ostatnie nie skupiają mojej uwagi.
-
vor 11 Jahren
|
+4 |
wjanicki - No chyba rzeczywiście masz mało, bo nawet po Polsku nie piszesz logicznie i trzeba się nieźle wysilić, żeby zrozumieć Twój tekst. Jesteś chyba stereotypowym Polakiem ipon - narzekasz i nie dostrzegasz plusów w tym co masz. eTutor, bo tak to się pisze, jest firmą jak każda inna. Ci ludzie nie robią tego serwisu charytatywnie i musisz się dostosować do warunków tutaj panujących, a najlepiej powiedzieć administratorom co jest źle wg Ciebie i co powinni zmienić lub dodać, lub usunąć.
Mi osobiście nie podoba się system w którym poznaję nowe słówka, bo jak już kiedyś pisałem, że lepiej byłoby wpisywać słówka normalnie, tak jak w systemie powtórek :-) Miłego wieczoru :-) - vor 11 Jahren |
+6 |
japonskiwachlarz - Droga ipon, od 9. grudnia w widoku profili jest udostępniona informacja o zaakceptowanych odpowiedziach.
-
vor 11 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | DAD |
Czym różni się etutor od nowego kursu diki angielski ?
Program lojalnościowy dla użytkowników eTutor - zasady
Dlaczego testy są tak banalne i infantylne?
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.