? | Gość |
![]() | Fenixior |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Haku92 |
D | daga3030 |
daga3030 - może jeszcze coś się pojawi na gruponie, z tego co pamiętam w zeszłym roku była większa promocja, połowę ceny bodajże ...
mam nadzieje na promocje angielskiego biznesowego. - vor 11 Jahren |
|
Gość - Dziękuję, tego linku mi brakowało. Kurs przedłużyłem. Rok temu była większa promocja i trochę wcześniej.
Pozdrawiam. - vor 11 Jahren |
|
anialew - Wielkie dzięki, daga 3030. Właśnie przedłużyłam kurs o kolejny rok. Życzę pięknych Świąt i najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam bardzo
-
vor 11 Jahren
geändert: vor 11 Jahren
|
|
Fenixior - daga3030 lepiej usuń te linki. One są przypisane bezpośrednio do Twojego konta. Dzięki temu ktoś może Ci wejść bez problemu na konto.
-
vor 11 Jahren
|
+2 |
Gość - Nie bardzo wiem o co chodzi. Po kliknięciu "zamów", są dane konta nie tego co wysyłał link, lecz dane z mojego konta. Dlatego nie widzę powodów dlaczego linki mają być usuwane. Mam nadzieję że tak samo jest jak ktoś inny wchodzi, to widzi dane swojego konta, a nie konta wysyłającego link.
Pozdrawiam. - vor 11 Jahren |
0 |
ewa159 - @daga3030 I ja bardzo dziękuję za udostępnienie linka. Wszystko by było w porządku, gdyby nie to, że można swobodnie sobie buszować po Twoim profilu, na co oczywiście nigdy bym sobie nie pozwoliła. Nie zmienia to faktu, że istnieje taka możliwość.
Pozdrawiam serdecznie:-) - vor 11 Jahren |
|
D | daga3030 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.