ANMELDEN

Dlaczego nie mogę dodać nagrania?

vor 11 JahrenLetzte Aktivität: vor 11 Jahren
Dlaczego nie mogę dodać nagrania dla tej i kilku wcześniejszych lekcji? https://www.etutor.pl/lekcje/1194/18547/
jsepiol
aboczek - niewiem ? ja też nie moge - vor 11 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 6

Jesli dobrze Cie rozumiem, to masz jakąś listę słówek/zdań i chcesz dodać do nich nagranie? Nie da się, chyba. ze dodajesz słówko, które akurat jest w słowniku i jest do niego dodane nagranie. Przynjamniej tyle wywnioskowałam z pomocy: https://www.etutor.pl/pomoc/dodawanieslowek.php#multimedia
G
Gevelka
jsepiol - Miałem na myśli brak możliwości dodania "speaking" - vor 11 Jahren

Ja mam ten sam problem, ale wiem że mój komputer nie ma odpowiedniego oprogramowania. Możliwe, że masz ten sam problem.... Pozdrawiam
colombo
jsepiol - próbowałem na dwóch komputerach. I nic. Na tym komputerze uczę się już 2 lata i zawsze było bez problemu. Pozdr - vor 11 Jahren

Na Pana koncie nie obserwujemy żadnych anomalii. Czy posiada Pan zaktualizowaną wersję wtyczki Flash Player?
japonskiwachlarz
jsepiol - Przinstalowałem od nowa Flash Player - nic nie pomogło ale dziękuję za pomoc. Będę próbował dalej. - vor 11 Jahren

A sprawdzałeś w ustawieniach komputera? Chodzi mi o panel sterowania. Ja miałam tam zaznaczone, żeby nagrywało dzwięki z komputera i gdy zmieniłam na tą drugą opcję to zadziałało. Panel sterowania -> Dzwięk -> Nagrywanie i spróbuj zmienić na inną opcję niż masz aktualnie, Może to zadziała
G
Gevelka

nie wiem ja też nie mogę ?
aboczek

Gdyby problem się nadal utrzymywał, prosimy o kontakt bezpośrednio na [...]@etutor.pl wraz z dokładniejszym opisem problemu - czy dotyczy on samego nagrywania, czy błąd pojawia się po kliknięciu opcji załączania nagrania. Czy chodzi o nagranie na stronie, czy o załączanie nagrania z dysku komputera, etc. Pozwoli nam to zidentyfikować problem.
Pozdrawiamy!
japonskiwachlarz
jsepiol - problem jest następujący:
1. w lekcjach są ćwiczenie które polegają na czytaniu na głos i jest możliwość na tych stronach nagranie a następnie dodanie czytanego tekstu.
2. Mogłem to robić bez problemu przez ostatnie 2 lata.
Obecnie jak uruchamiam nagrywanie nie następuje uruchomienie nagrywania tzn wszystko wygląda na to że się nagrywa ale niestety czas pokazujący ilość nagrania nie startuje pokazując cały czas 0:00. po sprawdzeniu na końcu nie ma nagrania. Mogę to "nagranie" dodać ale nic się nie nagrało (tzn wizualnie wygląda że wszystko działa ale niestety nagrania nie ma 0:00)
3. Obecnie zmieniłem komputer na nowy i ani na starym ani na nowym nie mogę nic nagrać

Pozdr
- vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren

Ähnliche Threads