![]() | jsepiol |
G | Gevelka |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | colombo |
jsepiol - próbowałem na dwóch komputerach. I nic. Na tym komputerze uczę się już 2 lata i zawsze było bez problemu. Pozdr
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() | japonskiwachlarz |
jsepiol - Przinstalowałem od nowa Flash Player - nic nie pomogło ale dziękuję za pomoc. Będę próbował dalej.
-
vor 11 Jahren
|
|
G | Gevelka |
![]() | japonskiwachlarz |
jsepiol - problem jest następujący:
1. w lekcjach są ćwiczenie które polegają na czytaniu na głos i jest możliwość na tych stronach nagranie a następnie dodanie czytanego tekstu. 2. Mogłem to robić bez problemu przez ostatnie 2 lata. Obecnie jak uruchamiam nagrywanie nie następuje uruchomienie nagrywania tzn wszystko wygląda na to że się nagrywa ale niestety czas pokazujący ilość nagrania nie startuje pokazując cały czas 0:00. po sprawdzeniu na końcu nie ma nagrania. Mogę to "nagranie" dodać ale nic się nie nagrało (tzn wizualnie wygląda że wszystko działa ale niestety nagrania nie ma 0:00) 3. Obecnie zmieniłem komputer na nowy i ani na starym ani na nowym nie mogę nic nagrać Pozdr - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
|
Elementy wyłączone z powtórek - błąd czy celowe działanie?
Gdzie wcięło moją sugestię odnośnie zapisu fonetycznego?
Propozycja jak ulepszyć eTutor? GŁOSUJ nad Pomysłami
Zmiany dotyczące działu Wypracowania i automatyczne sprawdzanie tekstów
Tom managed to finish his homework before his mum came back from work.
Aplikacja mobilna - zainstaluj i ucz się offline
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.