A | atusia73 |
pako eTutor Mitarbeiter |
atusia73 - Wiem, że można, tylko po co klikać? Chodziło mi o to, aby przykład był widoczny od razu, pod słówkiem. Skoro inne informacje (zupełnie niepotrzebne, patrz. temat 1) są na tej stronie, to chyba to też mogłoby być.
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | quantum137 |
atusia73 - hihihi, nie przejdzie, bo za dużo by stracili. Pewnie wystarczy się tylko zalogować i już liczy jako dzień nauki.
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() |
+1 |
atusia73 - Na pewno znajdzie się wiele kryteriów oceny aktywności użytkowników, które dadzą wiarygodny obraz. Proponuję zastanowić się, Drogi E-tutorze, nad jakimś programem lojalnościowym, rabatem, przedłużeniem abonamentu itp. Na pewno dla aktywnych użytkowników będzie to miły gest z Waszej strony.
-
vor 11 Jahren
|
+2 |
![]() Pozdrawiam! :) - vor 11 Jahren |
|
atusia73 - Na pewno nie wszyscy zauważyli, bo żeby się o tym dowiedzieć, trzeba wejść w "przedłuż abonament". A jeśli się komuś abonament nie kończy, albo ktoś nie chce go przedłużać to nikt tego nie zobaczy! I trochę ten rabat marny, bo przy mojej aktywnej nauce od stycznia 2012 roku mam przyznany rabat 10%. To ile trzeba tu być, żeby dostać 25%? Dla mnie nie jest to zupełnie zachęcająca oferta.
-
vor 11 Jahren
|
+3 |
Otus - Zniżki powinny być takie jak na gruponie. Dlaczego stały klient jest gorzej traktowany od nowego?
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
atusia73 - Może mają więcej płacone za zdobycie nowego niż za utrzymanie starego :-) Przecież ten nowy wygląd to też zrobiony jest dla "nowych", podobno bardziej czytelny. Tylko kto to ocenił? Na pewno nie "nowy", bo nie ma porównania z tym co było. A "starych" mają w nosie. Jeśli nie wrócą nagrania, nie poprawią gramatyki i nie będzie dodatkowych lekcji, obrazków itp. to na pewno mnie nie zatrzymają.
-
vor 11 Jahren
|
+2 |
![]() |
|
mandane - czy taka zniżka lojalnościowa pojawi się także przy przedłużaniu kursu Business English?
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() Pozdrawiam! :) - vor 11 Jahren |
|
mandane - Dlaczego tylko w przypadku aktywnego abonamentu? Jakiś czas temu skończył mi się abonament na Business English i chciałabym wykupić nowy, ale nie planujecie Państwo żadnych promocji, więc dlaczego oferujecie zniżkę lojalnościową tylko tym którzy wciąż mają aktywny dostęp? Podejrzewam, że jest więcej takich osób jak ja i na pewno taka zniżka zachęciłaby ich do wykupienia nowego abonamentu.
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() |
|
Czy jest możliwe czasowe wstrzymanie nauki na eTutorze?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.