ANMELDEN

Zniknęła lekcja, jak ją przywrócić?

geändert: vor 11 JahrenLetzte Aktivität: vor 11 Jahren
Nie dodałam dwóch słówek bo nie było przy nich dźwięku (brakowało ikonki dźwięku), myślałam, że ikonka pojawi się jak ponownie wrócę do tej sekcji, dziwne, dodałam chyba tylko 4 słówka, zdaje się, że na 20 i znikła lekcja. Chyba tak nie powinno być. I co mam dalej zrobić? Jak dodać te dwa słówka? Proszę o pomoc.
felicja-alicja
o.bracka - Dzień dobry,

czy mogłabym prosić o informację, o którą lekcję chodzi?
- vor 11 Jahren
felicja-alicja - Dzień dobry,
przerobiłam pierwszą lekcję i otrzymałam propozycję słówek. To były pierwsze słówka z 1000, chyba tam było 20, ta pierwsza pozycja mi znikła, a teraz w ogóle nie mogę znaleźć słówek :)
Jeszcze nie orientuję się gdzie co jest.

Edit:
Znalazłam Słówka, po kliknięciu na "1000 most common English words" nie mam 01.

Ale jak nie ma tej lekcji "1000 angielskich słówek 01" to myślę, że trafię na słówka w innych lekcjach. Teraz będę od razu dodawała do powtórek i uważała aby coś nie sknocić. Przecież dopiero zaczęłam się uczyć.

Dziękuję serdecznie za zainteresowanie :)
- vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 1

Należy wybrać z menu "Lekcje", wybrać właściwą i wybrać z niej rozdział zawierający słówka, które się dodaje do powtórek. Zawsze można w ten sposób powtórzyć każdy element lekcji.
S
sharky1w
felicja-alicja - sharky1w - dzięki Ci za podpowiedź, już wiem jak wrócić do powtórek :) Wcześniej nie napisałam dokładnie, że chodzi mi o same słówka z 1000, ale przynajmniej wiem jak wrócić do lekcji i je powtarzać. - vor 11 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Ähnliche Threads