![]() | srela |
![]() | remco |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | mniszka |
? | Gość |
mniszka - Być może jest to kwestia szybkości internetu. Poza tym mam zwykle dużo powtórek do ściągnięcia- około 300 i może to dlatego.
-
vor 10 Jahren
geändert: vor 10 Jahren
|
|
? | Gość |
srela - Przy dzisiejszej prędkości internetu ten czynnik ma chyba najmniejsze znaczenie.;) Problemem pewnie jest sprzęt i... nierówne traktowanie. Wyszła nowa, 3 edycja apki mobilnej, ale na moim urządzeniu jest cały czas dwójka - Android 2.3. Bo tak jest łatwiej - pisać program nie kierując się parametrami zasobów sprzętowych, a ja nie zamierzam zmieniać sprzętu, by gonić programistów. Każdy ma swoje racje i ma do tego prawo.
-
vor 10 Jahren
|
|
![]() | piotr.grela |
pako eTutor Mitarbeiter |
srela - Jeśli chodzi o ułomność apki, to synchronizacja online-offline to najmniejszy problem. Bardziej dla mnie uciążliwe jest "mulenie" w trybie online i po tym "muleniu" pojawianie się informacji o gratulacjach z zakończonych powtórek, podczas gdy jestem w połowie pracy. I za chwilę znowu, i znowu... Po drugie jaką wersję obejmie aktualizacja, bo na moim urządzeniu dostępna jest tylko 2? Życzyłbym sobie móc zaktualizować apkę do wersji 3. Znając życie to pewnie "zakończony został proces wspierania starszych urządzeń..." A jeśli tak to pogratulować... tylko tyle.
-
vor 10 Jahren
geändert: vor 10 Jahren
|
+2 |
Problem z wylaczeniem glosu na telefonie
Aktualizacja dialogów na eTutor.pl oraz w wersji mobilnej
Gdzie jest opcja powtorek offline w aplikacji
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.