![]() | eneduelike |
![]() | Marzyciel |
eneduelike - Dzięki :DD
To coś muszę ogarnąć, bo na kurs wyżej chciałem iść, a tam już trzeba mieć raczej 'piękną' wymowę ;) Na dysku mam trochę tego, bo ściągałem, ale nie wiedziałem, za które się zabrać :P (http://www.speedyshare.com/files/30253919/ksi_ki.jpg) - ogarnę te dwie, a poza nimi coś ciekawego kojarzysz z tej listy? :D Pozdroo :D - vor 14 Jahren |
|
Marzyciel - Fajne jest jeszcze Ship or Sheep i English pronunciation made simple - uczy amerykańskiej wymowy, ale jest dużo fajnych ćwiczeń, które możesz wykorzystać ;P W ogóle do nauki wymowy trzeba być wytrwałym,na początku jest zajawka tylko :C
-
vor 14 Jahren
|
|
eneduelike - no coś tam mam :P chyba 40 gb materiałów mam do angielskiego, a nigdy nie mogę się za nic zabrać bo po prostu za dużo tego xd
http://www.langacademy.net/vb/showthread.php?10233-English-pronunciation-dvd-compilation-%283-dvds%29 stąd wziąłem DVD 1, a reszta padła (na 3) ;s ciekawostka: jak chcesz wejść na tą stronę wpisz link w google i wciśnij kopia ;p - vor 14 Jahren |
|
eneduelike - no, JDownloader wszystko cisnę :D
tam na samym dole jest reupload DVD 1, reszta nie działa ;ss ogólnie na tej stronce dużo jest rzeczy, ale normalnie można listę tematów przeglądać, ale jak chcesz gdzieś wejść musisz ten link kopiować w google i kopia klikać ;s - vor 14 Jahren |
|
eneduelike - trochę tępe to, ale inaczej nie da rady ... no oprócz zapłaty, ale nie wiem czy ci się uśmiecha ;p
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Proszę ... nie gb...mb... tylko Gb/Mb jesli juz o bitach mówimy ... wiem to portal językowy ale m oznacza mili czyli 1/1000 a nie 1 milion...to różnica 9 rzędów wielkości czyli miliard ... pozdro:)
b/B i inne to tez ma znaczenie ...tylko wspominam. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
eneduelike - oj tam, oj tam xd każdy i tak wie o co chodzi ;p taki przekręt na allegro też był podstawie, że ktoś nie napisał MB tylko Mb jeżeli już tak literek się czepiamy ;d
-
vor 14 Jahren
|
|
eneduelike - tj. ktoś wystawił bodajże 8Gb kartę i wysyłał 1 GB.
ot taka ciekawostka xd - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
quantum137 - tak hehe każdy wie o co chodzi .. ale jak na umowie mi ktoś napisze małe b, to będę się buntował ;)
To tak jak z pierwszymi dwurdzeniowymi procesorami, sam widziałem ogłoszenia typu: proc 6Ghz...taaaa, jeszcze na stockowym coolerze ;) - vor 14 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Jakie są Wasze pozytywne doświadczenia w nauce z eTutorem?
British version or US version which one, how to reshape the current course
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
ogólnie błędów nie robię, tak jakoś mi wyszło. - vor 14 Jahren
trochę mogło tak zabrzmieć jak spina, ale niee xD
- vor 14 Jahren
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.