M | martinmkssms18 |
R | radmar2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
M | martinmkssms18 |
radmar2 -
You are welcome. :) BTW. Odpowiedzi się wynagradza "+" lub "-". Ewentualnie zatwierdza takim "V" po lewej stronie wypowiedzi (jeśli Cię ona satysfakcjonuje). Ale to akurat chyba tylko w pytaniach działa. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
radmar2 - Może nawet nie parcie, ale wypada wynagrodzić odpowiadacza. ;)
W moim przypadku to jest tak, że jak już nie mam ochoty na naukę, to się wtedy na forum udzielam. :D Zazwyczaj to mi na to szkoda czasu, bo to jednak wciągające i absorbujące jest. BTW. Pewnie niektórzy pamiętają czasy gdy zamiast chat-ów, była usługa IRC. Zgadnijcie jak się ten skrót w j.polskim rozwijało. :) - vor 14 Jahren |
|
Zarządzanie powtórkami--jak dodać więcej powtórek po zrealizowaniu wszystkich zaplanowanych?
Jak zwiększyć dzienną liczbę powtórek? Mam ok. 1000 słówek, a dzienna liczba powtórek to 20.
W jaki sposób rozplanować powtórki aby bylo ich więcej i nie powtarzały się
Czy można zwiększyć ilość powtórek z poprzednich lekcji?
Ustawianie powtórek wpisywane na sztywno
Ile robicie powtórek dziennie i jak je zwiększyć?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.