V | visca |
![]() | darkobo |
visca - Dzięki za odpowiedź!
Zwiększyłem częstotliwość w ustawieniach - zobaczymy, jaki będzie miało to wpływ. Osobiście uważam jednak, że powinny być bardziej zaawansowane opcje konfiguracji powtórek - dla mnie to najważniejsze funkcja tego portalu. - vor 2 Jahren |
+2 |
darkobo - Akurat o częstotliwości powtórek decyduje algorytm, który teoretycznie ma optymalnie ustawiać powtorki. Dodatkowe opcje konfiguracji pewnie zaburzały by jego działanie. Choć pewnie przydałoby się coś w stylu "nie planuj więcej niż x powtórek dziennie". Ale może zakłócałyby to efektywność nauki.
Z drugiej strony zawsze można skorzystać z Powtórek specjalnych jeśli tych zaplanowanych przez algorytm jest za mało. - vor 2 Jahren geändert: vor 2 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | kktm |
londynwarszawianka - Tak jak @darkobo, jak dodasz jednorazowo tysiac wyrazow do nauki, to czestotliwosc bedzie wysoka :)
-
vor 2 Jahren
|
+3 |
E | Ernest2014 |
Powtórki w nawiasie - czy mogą być ocenione źle żeby wskoczyły do puli powtórek?
Powtórki - czy po zaliczeniu powtórki na dany dzień mogę do niej wrócić w przyszłości?
Dlaczego zniknęło mi ponad 100 powtórek?
Zmieniająca się liczba nowych elementów.
Ustawienia powtórek - za dużo w jednej serii i powtarzanie non stop tych samych
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.