![]() | piotr.grela |
M | mlesniewska1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | piotr.grela |
mlesniewska1 - Sorry, ale w życiu liczy się jakość, a nie ilość. Rozumiem, że czytasz książki po angielsku ...
-
vor 8 Jahren
|
|
piotr.grela - Zgadzam sie, ze jakosc jest wazniejsza od ilosci.
Doskonalym narzedziem do czytania ksiazek jest Kindle Reader lub jego applikacja. Wraz z polaczonym slownikiem angielsko-polskim Dariusza Jemielniaka daje potezne narzedzie w nauce angielskiego. Samo czytanie ksiazek lub pojedyncze przetlumaczenie jakiegos slowa lub zwrotu, bardzo malo mi daje. Dodanie tego slowka do Etutora i powtorzenie go kikukrotne daje sukces. Pamietam jak 7 lat temu, jak przyjechalem do Wielkiej Brytanii najbardziej denerwowalo mnie, kiedy chcialem cos powiedziec ale brak mi bylo odpowiedniego slowa lub zwrotu. Trzeba miec w pamieci slowa, zwroty, idiomy, powiedzenia aby swobodnie porozumiewac sie z ludzmi. - vor 8 Jahren geändert: vor 8 Jahren |
+2 |
![]() | aleksandra.rosiek |
![]() | piotr.grela |
Ilość słownictwa znajdującego się w danym momencie w kursie
Grafika, jako dodatkowy element oprócz notatek- sugestia.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.