B | Barbara.m |
Jamz - Kiedyś użytkownicy zgłaszali potrzebę by "doba" etutorowa kończyła się o innej godzinie i etutor przystał na tą propozycję.
-
vor 8 Jahren
|
+2 |
mlesniewska1 - Fakt, akurat w tej kwestii było sporo głosów użytkowników, aby Powtórki zaplanowane na kolejny dzień "zaczynały się" później, niż o północy czasu Warszawa. Pewnie dlatego, że sporo użytkowników uczy się do późna w nocy i chcą np. zdążyć zrobić wszystkie powtórki, a spora część może przebywa np. w Wlk.Brytanii, gdzie możliwe jest nawet 2 godziny przesunięcia czasowego, więc licznik zmieniałby się u nich o 22 p.m. Kto zrobi wszystkie może robić np. to co proponuje @munk2 :-)
-
vor 8 Jahren
|
+2 |
Barbara.m - Jak każda zmiana - jednym się podoba, innym nie. Mnie nie bardzo ale nie boli mnie tak mocno żebym miała z tego powodu robić burzę na forum. Najrozsądniejszym rozwiązaniem byłoby to co pamiętam że było kiedys sugerowane - aby każdy móg sam ustawiać sobie moment "rozpoczęcia" dnia. Ale pamiętam, że były argumenty, że jest to zbyt trudne do wprowadzenia. Ok, mnie taki argument wystarczy i przeboleję tę zmianę.
-
vor 8 Jahren
geändert: vor 8 Jahren
|
+3 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | kktm |
Jamz - Niestety takie rozwiązanie jest trudne do wprowadzenia - informacja przekazana przez etutor kilka miesięcy temu.
-
vor 8 Jahren
|
+1 |
![]() | piotr.grela |
![]() | dawidturek |
Nowy wygląd eTutora - Wasze opinie na ten temat
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.