L | leon_zawodowiec |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
J | jkurnik |
mlesniewska1 - Było już to trochę wałkowane np. https://www.etutor.pl/forum/thread/758911-Element_wylaczony_z_powtorek_co_to_oznacza.html?unread
Najprawdopodobniej jest to efekt tego, że podczas przerabiania lekcji dodajemy coś do powtórek, ale za chwilę (np. przy ponownym przerabianiu ćwiczenia - opcja Przejrzyj ponownie elementy) decydujemy się go jednak usunąć albo zamiast kliknąć przycisk Dalej klikamy przypadkowo Usuń element z powtórek. Przynajmniej ja to tak u siebie zidentyfikowałam. System sam nie usuwa bardzo dobrze zapamiętanych elementów a jedynie przesuwa ich powtarzanie na odległy termin. - vor 8 Jahren |
|
Dodanie własnych słówek / wyrażeń / zdań do powtórek
Jak włączyć "Element wyłączony z powtórek"? (taki wyłączony natychmiast po dodaniu)
Dlaczego przy pewnych elementach widnieje komentarz "element wyłączony z powtórek"?
Elementy wyłączone z powtórek - błąd czy celowe działanie?
dlaczego fragmenty lekcji mi się nie zapisują?
Jak cofnąć się do poprzedniego słówka?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.