ANMELDEN

Problem z powtórkami (zapętlenie?)

vor 8 JahrenLetzte Aktivität: vor 8 Jahren
Mam problem z powtórkami właśnie.

Mam do zrobienia 67 powtórek + dopiero co dodane 65.
Robię 5 powtórek, każdą oceniam na 4, czyli bardzo dobrze, pojawia mi się jakaś kolejna, zaliczam ją i.. dopiero wtedy na górze mi odejmuje jedną powtórkę i znowu wraca do tych samych pięciu powtórek co robiłam przed chwilą.

i taka pętla ciągle :o

miał ktoś tak?

ewidentnie jakiś błąd mi się załapał, ale jak to naprawić. nie mogę czekać do jutra, zresztą jutro sobota i nie wiem czy jakiś serwis techniczny przyjmuje zgłoszenia.. :<
gosgosx

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 6

A o ktorej godzinie robisz te powtórki? Mi to sie zdarza w nocy okolo godziny 1 - 2 w nocy.
Potem o 3 w nocy, mam już powtórki na nowy dzień i wszystko działa bez problemu.
Może system się wiesza, bo liczy i kalkuluje powtórki na nowy dzień.
piotr.grela
vor 8 Jahrengeändert: vor 8 Jahren

Tak właśnie było.. 1:30 jakoś
kurcze szkoda, bo często o tej porze miałam zamiar robić powtórki
gosgosx

Nasz System zawsze przetwarza powtórki między godz. 24 a 3/4 w nocy, tak żeby o 4 rano każdego dnia nasi Użytkownicy mieli przygotowane nowe hasła do powtarzania. Stąd też, może się zdarzyć tak, że z uwagi na powyższą procedurę, gdy wykonujemy powtórki o tej porze, to hasła mogą się powtarzać, a System z opóźnieniem odliczy prawidłowo wykonane powtórki z licznika.

Pozdrawiamy.
dawidturek

To, że prawidłowo odliczy wykonane powtórki to i tak wszystko jedno.
Gorzej, że w momencie wykonywania powtórek co 4 te same hasła dopiero "wpada" nam jedno nowe. i znowy 4 te same i piąte dopiero nowe..

No nic, będę starała się omijać te godziny. Ale z drugiej strony skoro jednak po północy wykonywanie powtórek jest problematyczne to może jednak lepiej zrezygnować z tego, ustanowić północ końcem dnia i tyle.
Bo wolę robić powtórki z opóźnieniem, niż w terminie nie móc ich robić :D
gosgosx

Dziękujemy za sugestię, natomiast stawiamy nacisk na to, aby nasi Użytkownicy mieli dostęp do Platformy 24 godziny na dobę przez cały tydzień. W związku z tym, żadne funkcje nie są blokowane w trakcie całej doby, tym bardziej, że z naszego Serwisu korzystają również Użytkownicy zza granicy, nie tylko z Europy, ale także z Ameryki Północnej i Azji.
Trzeba przyznać, że przygotowanie na każdy dzień nowych powtórek dla prawie 540 tysięcy Użytkowników wymaga wytężonej pracy naszego algorytmu zliczającego, który potrafi czasami bezlitośnie "wycisnąć siódme poty" z serwerów :) Z tego powodu właśnie może się zdarzać, że gdy przerabiamy powtórki między północą a 3/4 rano to mogą powtarzać się niektóre hasła.

Pozdrawiamy.
dawidturek

Ja dzisiaj cały dzień mam jakieś zapętlenie i pojawiają mi się te same słówka, oraz waruje wskaźnik w belce.
lukaszk85

Ähnliche Threads