![]() | gosgosx |
![]() | piotr.grela |
tlstar - Ale czy to ma jakiś sens? System powtórek jest przecież tak skonstruowany, żeby dodawać do niego to czego się nie umie i później najtrudniej przyswajane elementy powtarzać w miarę często. A jednemu łatwo wchodzi do głowy "to", innemu "tamto", a jeszcze komuś zupełnie co innego. Po cóż więc korzystać z czyjegoś słownika? Bo to mimo wszystko jest to jednak w jakimś sensie prywatny słownik nieznanych wyrazów, zwrotów itp.
-
vor 7 Jahren
|
|
gosgosx - Masz rację.
Mam sporo słówek w powtórkach, ale mam je również posegregowane w listach powtórek. Listy są pomocne np podczas intensywnego przygotowywania się do egzaminu. Wtedy dużo więcej razy powtarzasz dane słówko i chętnie bym udostępniła tę listę koleżance z grupy byśmy mogły razem się uczyć. Trudno teraz mi np przekazać jej swoją listę by ona dodała te słówka do swojej - vor 7 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Propozycja jak ulepszyć eTutor? GŁOSUJ nad Pomysłami
Kilka spraw które sprawią że być może przyjemniej by się pracowało/uczyło na eTutorze.
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.