ANMELDEN

Udostępnianie listy słówek dla znajomych

vor 7 JahrenLetzte Aktivität: vor 7 Jahren
Hej,

czy da się udostępniać swoje listy słówek dla znajomych? Chciałabym udostępnić swoje powtórki dla koleżanek by uczyć się razem.
gosgosx

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 2

Z tego co mi wiadomo to w aplikacji nie ma możliwości "kopiowania" list powtórek. Natomiast można oczywiście wydrukować (zapisać do formatu pdf) fiszki powtórek i przekazać je koleżankom.
T
tlstar

To by bylo pieknie. Kiedy moglbym z kims innym sie wymienic listami slowek.
piotr.grela
tlstar - Ale czy to ma jakiś sens? System powtórek jest przecież tak skonstruowany, żeby dodawać do niego to czego się nie umie i później najtrudniej przyswajane elementy powtarzać w miarę często. A jednemu łatwo wchodzi do głowy "to", innemu "tamto", a jeszcze komuś zupełnie co innego. Po cóż więc korzystać z czyjegoś słownika? Bo to mimo wszystko jest to jednak w jakimś sensie prywatny słownik nieznanych wyrazów, zwrotów itp. - vor 7 Jahren
gosgosx - Masz rację.
Mam sporo słówek w powtórkach, ale mam je również posegregowane w listach powtórek.
Listy są pomocne np podczas intensywnego przygotowywania się do egzaminu. Wtedy dużo więcej razy powtarzasz dane słówko i chętnie bym udostępniła tę listę koleżance z grupy byśmy mogły razem się uczyć. Trudno teraz mi np przekazać jej swoją listę by ona dodała te słówka do swojej
- vor 7 Jahren

Ähnliche Threads